Sunt in clasa a 8-a si dupa cum bine stiti trb sa dau admiterea la liceu....Vreau sa dau la sociologie pt ca vreau sa ma fac psiholog, dar nu stiu pe ce materii se pune accent la liceu.......am auzit ca ai face multa istorie si asta nu ma incanta....daca stiti cam pe ce materii se pune accent sa mi ziceti si mie va pwp
Pagina 1 din 1
Sociologie(stiinte sociale) admitere la liceu sfaturi pls
Scris 29 September 2010 - 04:53 PM
Anreea, la Sep 28 2010, 11:17 PM, a spus:
la stiinte sociale se pune accentul pe romana, istorie, geografie, engleza, latina, franceza, logica, economie, psihologie, filosofie. Faci si putina mate. Aproape deloc chimie, fizica, biologie, info.
Toti au medii mari. Eu am terminat mate-fizica si imi pare rau ca nu am ales stiinte sociale.
Scris 29 September 2010 - 06:22 PM
dar daca eu am facut germana in generala? cum se procedeaza atunci?
Scris 29 September 2010 - 06:54 PM
īn liceu fiecare face limba pe care a făcut-o īn gimnaziu, cel puţin la mine īn liceu aşa e. sunt şi profi de germană, şi de francă, aşa că fiecare continuă cu limba pe care a făcut-o īn 5-8.
şi īn rest se pune accentul pe romānă, istorie ( 3-4 ore pe săptămānă ), engleză, franceză sau germană ( tocmai ce ziceam ) şi materile păcătoase: logică, anteprenorială, psihologie, filosofie, economie.
de chimie, fizică, bio şi latină scapi din a 11-a.
şi īn rest se pune accentul pe romānă, istorie ( 3-4 ore pe săptămānă ), engleză, franceză sau germană ( tocmai ce ziceam ) şi materile păcătoase: logică, anteprenorială, psihologie, filosofie, economie.
de chimie, fizică, bio şi latină scapi din a 11-a.
Scris 14 December 2010 - 07:55 PM
ma da la sociologie la ce se da teza? si dupaia cand termini intra 12a la ce se da bac?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Studiul dispozitivelor semiconductoare optoelectronice | Cost3l_lp | 0 | 1.187 |
|
Chestionar:
Cum inghiti scoala?
chestionar + discutie pentru elevi/studenti |
Jugulator | 11 | 2.593 |
|
Care sunt greselile din textul de mai jos?
greseli gramaticale si de constructie |
mirela b | 39 | 9.159 |
|
Cum va intelegeti cu profesorii? | L@urentiu95 | 0 | 807 |
|
topic combinat |
MariaB | 449 | 81.232 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS