Pagina 1 din 1
Refacturare taxa fara tva
Scris 28 September 2010 - 12:06 PM
Nu stiu daca mai este un topic deschis pe aceasta tema, sincer nu am timp sa caut. Am o taxa oras de 50 ron, taxa fara tva. Cum trebuie sa o facturez mai departe? Facturez fara tva sau adaug tva la cei 50?
Scris 28 September 2010 - 01:26 PM
nu ştiu ce-i aia taxă oraş
dar, normal, ar fi aşa - taxa respectivă e fără şi va fi facturată fără
dacă ai tu un comision de adaugat la acea taxă (ca serviciu prestat de tine), atunci pui tva la comisionul/serviciul tău
dar, normal, ar fi aşa - taxa respectivă e fără şi va fi facturată fără
dacă ai tu un comision de adaugat la acea taxă (ca serviciu prestat de tine), atunci pui tva la comisionul/serviciul tău
Scris 28 September 2010 - 01:30 PM
Este o taxa platita de autoutilitarele ce depasesc un anumit tonaj.
Pana acum am facut cum spui tu, am refacturat fara tva, dar acum, a venit contabila sefa sa-mi spuna ca nu e corect si ca trebuie refacturat cu tva. Adica, daca taxa este de 50 lei o refacturez 50+tva.
Pana acum am facut cum spui tu, am refacturat fara tva, dar acum, a venit contabila sefa sa-mi spuna ca nu e corect si ca trebuie refacturat cu tva. Adica, daca taxa este de 50 lei o refacturez 50+tva.
Scris 28 September 2010 - 01:31 PM
n-am avut de a face cu taxa asta
dar, la hotel, am avut taxă hotelieră, care tot aşa e scutită de tva şi am facturat-o mai departe fără
tva am pus doar la cazare şi masă - serviciile prestate de firma mea
nu poţi pune tva la un serviciu/taxă/prestaţie care nu-i a firmei tale
dar, la hotel, am avut taxă hotelieră, care tot aşa e scutită de tva şi am facturat-o mai departe fără
tva am pus doar la cazare şi masă - serviciile prestate de firma mea
nu poţi pune tva la un serviciu/taxă/prestaţie care nu-i a firmei tale
Scris 28 September 2010 - 01:46 PM
Exact asa stiam si eu, de aceea pana acum am procedat la fel. Dar azi mi-a facut un scandal monstru, cum ca nu am facturat corect. M-am gandit ca poate stie cineva ceva ce mi-a scapat mie.
Ok. Multumesc pentru raspuns.
Ok. Multumesc pentru raspuns.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema chitanta... | Simona Simone | 2 | 827 |
|
Registrul comertului
ce hartii trebuie pentru schimbarea punctului de lucru |
greycat | 1 | 3.206 |
|
Bonus target | OANA_8 | 2 | 2.912 |
|
Managementul vanzarilor | gabyg | 1 | 3.912 |
|
Ce inseamna "Stare societate: TRANSFER(SOSIRE) din data de .......... " | ramonika1 | 1 | 4.012 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS