CARE USERI AI DESENATORI.RO MERG LA SCOALA DE PICTURA SAU AU STUDII IN DOMENIU SI CARE NU ?
Scris 23 September 2010 - 02:32 PM
Scris 03 January 2011 - 12:15 AM
...nu conteaza cine sunt pe desenatori...eu am studiat pictura, dar imi place foarte mult grafica si sculptura...unii utilizatori au studiat insa copiatul...de aceea nu s-a incumetat nimeni sa scrie aici...cei seriosi nu fac valuri iar cei neseriosi ocolesc un raspuns...
...si ca sa fiu mai la subiect userii "buni" sunt rasplatiti cu banarea contului pe forum...si asta chiar nu mai conteaza...iar antitalentele sunt ridicate in slavi...
...imi plac cei perseverenti sunt insa putini pe site...cei cu adevarat talentati, au cam plecat, sau deseneaza rar...pacat...am considerat candva site-ul o familie, a doua mea "casa"...unde o fi disparut magia?.........
Scris 06 January 2011 - 10:55 AM
Scris 19 January 2011 - 09:25 PM
Aceasta postare a fost editata de Nowadays. . .: 19 January 2011 - 09:26 PM
Scris 20 January 2011 - 11:04 PM
Scris 22 January 2011 - 08:45 PM
Citeaza
Eu nu am nici un fel de studii in domeniul acesta . Este un simplu hobby inafara actoriei . La urma urmei acum un program face desene mai bune ca un om , sa fim sinceri : cu desenatul nu ajungi prea departe . . .poate doar arhitect dar trebuie multa matematica
eu sunt in clsa 9-a la liceul de arhitectura (din bucuresti) si fac 2 ore de mate pe saptamana si 2 ore de fizica ...
nu consider ca sunt prea multe avand in vedere ca totusi e vorba de arhitectura ,.... in schimb am 8 ore de desen pe saptamana + una de volum + una de ist. arhitecturii.
Scris 06 February 2011 - 03:17 PM
Scris 13 February 2011 - 09:51 AM
In Socolescu e destul de bine ( avem diverse concursuri etc)
Am in jur de 8 ore de desen pe saptamana:
-1 ora crochiuri
-1 ora ed. viziuala
-1 ora compozitie
-2 ore studiul formelor in desen]
-1 ora coloare
-2 ore desen proiectiv
-1 ora volum ( unde facem forme geometrice sau machete)
-1 ora istoria arhitecturii
Faza proasta este ca liceul este considerat uman si dam teza la logica, economie etc si asta nu prea ne ajuta cu nimic .
In plus 70% din elevi vin aici pentru ca au medii mici nu pentru ca vor sa faca arhitectura sau desen. Din 90 de copii ( care sunt in liceul asta la arhitectura doar 3 au ajuns la Mincu ) ...
Dar in fine
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Doar erorile intalnite la aplicatia cu layere! |
.seba. | 72 | 30.433 |
|
|
roportal | 154 | 62.721 |
|