Am facut un curs de fotografie si mi se spunea sa experimentez. A devenit un cliche sfatul asta, dar este universal valabil, stiti cum se spune "repetitia este mama invataturii". In concluzie nu trebuie sa ne enervam cand nu ne ies pozele, trebuie sa fotografiem cat mai mult posibil, sa experimentam, sa exersam iar si iar si iar.
Pagina 1 din 1
Cel mai frecvent sfat pentru fotografii incepatori desi este un cliche...
Scris 24 September 2010 - 05:31 PM
Era si culmea sa fie pe gratis, totusi cat a costat acest curs?
Scris 08 March 2011 - 11:14 AM
Rabdarea ca rabdarea...dar sfatul meu e sa folositi cat mai mult modurile manuale alea aparatului foto ...respectiv M A P S...evident acolo unde aparatul permite asa ceva....niciun aparat nu e mai destept decat omul...o sa obti rezultate mult mai buna asa
Scris 08 March 2011 - 12:31 PM
Musatbogdan, la Mar 8 2011, 11:14 AM, a spus:
Rabdarea ca rabdarea...dar sfatul meu e sa folositi cat mai mult modurile manuale alea aparatului foto ...respectiv M A P S...evident acolo unde aparatul permite asa ceva....niciun aparat nu e mai destept decat omul...o sa obti rezultate mult mai buna asa 
Da se paote incepe cu A si P pentru ca sunt semiautomate si iti dai seama ce se intampla cand schimbi restul, depinde si de ceea ce vrei sa fotografiezi.
Un punct important il consider WB-ul pentru ca poate face diferenta cand e folosit cum trebuie.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
bwb | 0 | 5.309 |
|
Primul meu Ebook
"Fotografia ca sursa de venit" |
Artfoto | 0 | 5.559 |