sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Metoda Maria Montessori de educare a copiilor ( copilul ca individualitate care-si faureste propria identitate ) Evaluare topic: * * * * *

#41 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-July 10

Scris 28 September 2010 - 08:45 PM

O tara in care accentul nu se pune pe educatie e o tara de cacat in care e naspa sa locuiesti, Romania e una din prapastiile astea, noroc ca apar alternative la educatia de stat.
1

#42 Utilizator offline   zdjqwee 

• 147
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-December 09

Scris 12 August 2011 - 02:00 PM

Metoda Maria Montessori ruleaza, independent de review-urile mamelor frustrate care dau review-uri de tipul: Copilul meu n-a invatat nici macar o poezie, cat a stat la gradinita MM! Fantastic sa intri in contact cu copii atat de echilibrati si intelepti precum cei de acolo, dovada ca numai nestiutiorii mai ridica in slavi practica constrangerii in educatie!
1

#43 Utilizator offline   Poadols 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-January 11

Scris 01 September 2011 - 07:52 PM

Vezi postarearuudflo, la 20 September 2010 - 01:56 PM, a spus:

Pentru 2011, bugetul de stat acordat ministerului educatiei este de 1,07 % din PIB . Daca s-ar acorda cel putin 5% din PIB, asa cum este normal intr-o tara europeana, si aceasta diferenta de 4 % ar fi investita anual in modernizarea salilor de curs care sa permita desfasurarea alternativelor educationale si in formarea dascalilor competenti pentru a pune in practica aceste doctrine moderne , am evolua si noi ca stat, formand tineri de perspectiva. Ori realitatea sistemului educational actual, este aceea ca scoate tampiti al caror quest in viata este sa isi vanda cunostintele pe cat mai multi bani. De altfel, faptul ca lucrurile sunt intr-un anume fel concepute, asta nu inseamna ca pot fi concepute si mai ... altfel . Si ajungem din nou la cauza tuturor problemelor . Privatizarea interesului national .

Organizarea cunostintelor si modul in care te folosesti de ele sunt mai importante decat cunostintele in sine. Am impresia ca asta "se incearca a se transmite mai departe" la scolile in care se preda folosind metoda Maria Montessori.

Aceasta postare a fost editata de Poadols: 01 September 2011 - 07:53 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Copilul indragostit de parinte? yvonne_ni2006  92 14.742
Hot Topic (New) Scoala Waldorf
Ce parere aveti despre aceste scoli/gradinite?
Ryea  38 9.636
Replici noi Relatie copil-tata vitreg
copii
lixit2010  12 8.603
Hot Topic (New) Sotul nu vrea copii ce sa fac?
Sotul nu vrea copii ce sa fac??
Loredana Pocreata  39 12.965
Replici noi Dati-mi un sfat!
ca nu mananca mai nimic
Marissa  18 3.359