nebuna eu sau nebuna ea
Scris 16 September 2010 - 11:03 AM
buna ziua ma numes maria am 20 de ani de catziva ani locuiesc in italia cu familia infara de taicamio pt a mami si-a refaut viatza aicea ....pot sa spun ca traesc o adevarata trauma alaturi de ia nu mai supor nu mai am incredere in mine ma simt un nimeni nush cei cu mine cateodata imi vine sa plec sau sa fac ceva nebuni nu o sa va spun prea multe pt ca nu vreau sa va plictisesc....maicamea e o persoana dura cu un caracter ff puternic asa am fost si io o data pana mia distrus nervi si viatza ii place sa manipuleze pe totzi din jurul iei sa deida ia in lou lor sa le ontroleze viatza e ciudata...traesc un calvar alaturi de ia si acum ca am 20 de ani ma loveste ma injura imi vb fff urat tre sa fac ce zice ia nu pot sa iau decizi singura hotaraste totul ia nu am prietene ma indepartat de toata lumea numai munca si casa sunt ca un animal salbatic intro cusca nu pot sa ies pt ca ma face de rusine la prietene la 20 de ani am ora la cat sa intru in casa si tre sa o iau si pe soramea care are numai 14 ani sa vada ce fac si unde merg nu mai suport cateodata imi doresc sa mor ca pote imi va fii mai usor nu am cu cine vb fac crize nu ma pot controla mie frica sa nu fac ceva nebuni nu ma mai reunost si maicamea nu vrea sa ma intzeleaga....datzim un sfat ce sa fac...qapropo azi am avut o cearta urata de tot am mancat bataie si am venit si la munca plangand ma lovit pt ca fratemio mai mic sa lovit si a zis ca e vina mea io nici macar nu eram in camera si auma nu ma lasa sa ma apropiu de el pt ca stie ca il iubesc ca pe viatza mea si ia zis sa nu sa apropie de mine ca sunt scarboasa si rea a vreau sa il omor
((((((( maine e ziua mea si mam gandit sa fug de acasa ca nu mai rezist .datzim un sfat va rog ...multzumes mult si scuzatzi greselile de ortografie
Scris 16 September 2010 - 11:08 AM
Imi pare rau pentru tine...fugi...daca ai unde sa fugi...incearca mai intai sa ai un serviciu,apoi gaseste o gazda si pleaca.
Scris 16 September 2010 - 11:09 AM
Muncesti, da?
Te poti muta in chirie sau in gazda(cu sau fara prietenele tale).
Te poti muta in chirie sau in gazda(cu sau fara prietenele tale).
Scris 16 September 2010 - 11:14 AM
E cazul sa te maturizezi si sa iti iei viata in piept. Pe ea nu o mai poti schimba una doua - deja are nervii obositi si e epuizata psihic. Nu mai are rabdare si nici nu va mai avea in conditiile in care traieste.
Tot ce poti face e sa iti iei inima in dinti, cred ca e greu..si sa iti dai o sansa a nu deveni ca mama ta..si a invata ca nu se spune 'ia', ci 'ea'.
Tot ce poti face e sa iti iei inima in dinti, cred ca e greu..si sa iti dai o sansa a nu deveni ca mama ta..si a invata ca nu se spune 'ia', ci 'ea'.
Scris 16 September 2010 - 11:10 AM
roman in Italia
20 de ani
tanara femela , culturadisadvantaged ...
sure ...no problem
job scrie pe ea / a nimanui in perioada asta in tara aia daca pleaca haihui
20 de ani
tanara femela , culturadisadvantaged ...
sure ...no problem
job scrie pe ea / a nimanui in perioada asta in tara aia daca pleaca haihui
Scris 16 September 2010 - 11:32 AM
dupa nivelul intelectual, mama are toate motivele s-o tina in frau... fata vrea sa evadeze, probabil ca prin jurul ei roiesc ceva "prieten(i)e" care ii vooooor numaaaa biiiiiineleeeee... si stie ea mama ca daca o scapa din mana, fiica va avea parte numai de job... (blow)... dar, stiti si voi ca pe cine mananca, pana nu se scarpina, nu e mancarimea completata...
faci cum vrei, copila, mama ta te tine din scurt, chestiile cu bataia sunt spuse de tine pentru ca tu vrei altceva... la 20 de ani, daca nu esti pe picioarele tale, nu pe forum gasesti sfaturile...
faci cum vrei, copila, mama ta te tine din scurt, chestiile cu bataia sunt spuse de tine pentru ca tu vrei altceva... la 20 de ani, daca nu esti pe picioarele tale, nu pe forum gasesti sfaturile...
Scris 16 September 2010 - 12:23 PM
Leonking, eu cred ca una e sa ai grija de ce face fata ta, si alta e sa o obligi a face cum spui tu.
Daca pana la aceasta varsta mama nu a fost in stare sa ii insufle o judecata sanatoasa, numai dand cu capul se va trezi. Daca e cazul.
Desi, palma la 20 de ani??...mi se pare mie, dar mama are o problema.
Daca pana la aceasta varsta mama nu a fost in stare sa ii insufle o judecata sanatoasa, numai dand cu capul se va trezi. Daca e cazul.
Desi, palma la 20 de ani??...mi se pare mie, dar mama are o problema.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Obsesiv-Compulsiv
topice unite |
Demiurgul | 47 | 13.015 |
|
Profilul omului implinit | Hypathia | 52 | 2.640 |
|
Unde se face in Romania terapie cu electrosocuri?
- da rezultate excelente in depresii grave, psihoze |
Faithless | 4 | 7.238 |
|
Anxietatea in timpul zborului cu avionul
Evitati sa zburati cu avionul datorita anxietatii? |
adrian1974 | 51 | 18.595 |
|
antipsihiatrie
nu sint de acord cu tratamentul fortat |
oliver | 639 | 46.414 |
Contact
Facebook