VADUVA Gabriela Vrânceanu Firea
Scris 13 September 2010 - 05:58 PM
"Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele au ales să se căsătorească departe de ochii vigilenţi ai presei......Cei doi au petrecut o scurtă vacanţă în Antalya, de unde s-au întors sâmbătă seara. Gabriela şi Florentin Pandele se comportă deja ca o adevărată familie, deoarece au fost însoţiţi şi de Tudor, fiul de 14 ani al jurnalistei.
Avionul care i-a adus la Bucureşti pe primarul oraşului Voluntari şi pe vedeta Antenei 3 a aterizat la ora 23.25. Florentin Pandele a ieşit primul din aeroport, pretextând că are nişte treburi de rezolvat, dar a recunoscut pentru reporterii CANCAN că a fost în vacanţă cu Gabriela Vrânceanu. "În vacanţă a fost foarte bine. Am fost împreună cu Gabriela în concediu, dar am ieşit separat pentru că eu mă grăbesc", a declarat primarul oraşului Voluntari.
Întrebat dacă ceremonia de oficiere a căsătoriei cu doamna Firea a avut loc în timp ce se aflau în vacanţă Florentin Pandele a glumit, spunând că deja a avut loc şi petrecerea: "A fost ceremonia şi a fost foarte bine", a spus el zâmbind, apoi a revenit asupra declaraţiei anterioare, mărturisind că "Nu a avut loc nicio ceremonie, pentru că am fost în concediu"....
sursa CANCAN
GRABITA DOAMNA FIREA!
Avionul care i-a adus la Bucureşti pe primarul oraşului Voluntari şi pe vedeta Antenei 3 a aterizat la ora 23.25. Florentin Pandele a ieşit primul din aeroport, pretextând că are nişte treburi de rezolvat, dar a recunoscut pentru reporterii CANCAN că a fost în vacanţă cu Gabriela Vrânceanu. "În vacanţă a fost foarte bine. Am fost împreună cu Gabriela în concediu, dar am ieşit separat pentru că eu mă grăbesc", a declarat primarul oraşului Voluntari.
Întrebat dacă ceremonia de oficiere a căsătoriei cu doamna Firea a avut loc în timp ce se aflau în vacanţă Florentin Pandele a glumit, spunând că deja a avut loc şi petrecerea: "A fost ceremonia şi a fost foarte bine", a spus el zâmbind, apoi a revenit asupra declaraţiei anterioare, mărturisind că "Nu a avut loc nicio ceremonie, pentru că am fost în concediu"....
sursa CANCAN
GRABITA DOAMNA FIREA!
Scris 13 September 2010 - 06:05 PM
Trebuia sa zici din prima ca sursa e CANCAN, nu ma mai oboseam sa citesc.
CANCAN nu e ziar si nici credibil, de cate ori sa va spun?
CANCAN nu e ziar si nici credibil, de cate ori sa va spun?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tradati in dragoste nu e pe bune | stiri | 5 | 4.141 |
|
Stiri: 13.772 de bilete la Dinamo - Benfica, scoase azi la vanzare | stiri | 0 | 2.465 |
|
Stiri: Fara Carte Verde in UE | stiri | 0 | 2.561 |
|
Stiri: Nastase judecat pentru "Matusa Tamara" | stiri | 0 | 1.817 |
|
Stiri: Tariceanu Secretarilor de stat PD au fost eliberati din functie | stiri | 0 | 1.887 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis