Salutare. Am o problema cu routerul meu MSI RG54SE II. Il am de un an jumate, timp in care nu am avut nicio problema cu el. A fost simplu de configurat, super ok, fara probleme de semnal. Pana aseara cand am observat o scadere dramatica a semnalului wifi si de asemenea a vitezei. Routerul este plasat in dormitor. Tot in dormitor am un PC care se conecteaza wireless la router prin usb stick-ul din dotare. Mai am un laptop care de obicei sta in sufragerie. Cum spuneam, pana aseara nu am avut probleme deloc, asta inseamnand semnal peste 90% peste tot in casa (apartament cu 2 camere). Acum in sufragerie semnalul variaza intre 25-45% iar viteza intre 5-25 Mbps in loc de 54 Mbps ca pana acum. Am testat semnalul cu telefon, PSP, laptop, deci problema nu e din laptop cum am crezut initial. Pe broadband nu exista absolut nicio problema. Viteza este normala. Daca duc laptopul langa biroul unde este instalat routerul am 99% semnal. Daca ma indepartez la 2 metri deja scade intre 75-85%. Care este problema? De ce patesc asta? Si mai ales de ce o asa brusca scadere a calitatii semnalului?
Mentionez ca netul este de la RDS. I-am contactat si pe ei si mi-au spus ca nu asigura asistenta pentru internet prin router wifi. M-au indrumat sa testez viteza pe site-ul lor si aceasta este in paramatrii normali.
Astept solutii, propuneri etc
Pagina 1 din 1
Probleme semnal router RG54SE II semnal scazut brusc
Scris 13 September 2010 - 09:25 AM
Ori cineva s-a jucat cu antena si ti-a desfacut-o din router, ori ai un defect in partea de emisie a routerului, defect pe care il poate repara doar un electronist. Avand in vedere ca nu esti electronist (altfel rezolvai problema fara sa postezi aici), iti recomand inlocuirea routerului, costul reparatiei fiind in general mai mare decat costul de inlocuire.
Scris 13 September 2010 - 10:10 AM
Paul Brahtl, la Sep 13 2010, 09:25 AM, a spus:
Ori cineva s-a jucat cu antena si ti-a desfacut-o din router, ori ai un defect in partea de emisie a routerului, defect pe care il poate repara doar un electronist. Avand in vedere ca nu esti electronist (altfel rezolvai problema fara sa postezi aici), iti recomand inlocuirea routerului, costul reparatiei fiind in general mai mare decat costul de inlocuire.
Antena e ok. Inauntru modemul pare ok, dar de fapt nici nu stiu eu ce sa caut. Modificarea setarilor si refacerea conexiunii nu am rezolvat problema. Alte idei inainte de inlocuirea routerului?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ID mess!si password! | «Nsl» | 6 | 12.183 |
|
invitatie pe filelist | ady_h | 0 | 1.036 |
|
Ajutor!
am un musafir nepoftit |