sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am puteri paranormale? Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Black Elk 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-February 11

Scris 01 November 2011 - 02:08 AM

Vezi postareaoama invizibilicoasa, la 30 October 2011 - 08:03 AM, a spus:

Eiii, acum te-ai convins ca o putere prea mare poate actiona distructiv, chiar in detrimentul celui ce o detine?! Nu-i de ajuns sa ai putere, trebuie sa stii si sa o stapanesti. :roll: Da' eu am suflet mare, iar loc in pestera e destul, asa ca, te primesc. :D

Apreciez din suflet oferta si banuiesc ca vei avea mila de mine in continuare si ma vei lasa sa stau cat mai lipit de tine ca-s ud si nu as vrea sa racesc...de fapt e bine pt. amandoi caci asa ne incalzim de nu avem nevoie sa facem foc in pestera :o:
1

#72 Utilizator offline   aiCuraj 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-September 05

Scris 27 November 2011 - 10:36 AM

Vezi postareaGregory1992, la 11 September 2010 - 09:43 PM, a spus:

Salut. In unele situatii, cand zic sau ma gandesc ca se va intampla un anumit lucru in viitorul apropiat, chiar asa se intampla. De exemplu, cand eram intr-a 9-a, aveam mate ultima ora adik de la 1 la 2 si intr-o zi, in pauza de la 11 ma gandeam eu ca nu facem mate in ziua respectiva fara sa ma instiinteze cineva de faptul asta si chiar nu am facut mate in ziua aceea. Alt exemplu s-a intamplat intr-a 11-a, cand profu de geografie a intrebat kre a fost cea mai scazuta temperatura pe Pamant pt nota 10 la ala sau aia kre raspundea la intrebarea asta si stau eu si ma gandesc si in mintea mea ajung la raspunsul -88,5 grade Celsius (fara sa ma fi informat inainte) dar nu am zis si profu vede k nu stie nimeni si a zis el fix -88,5 grade Celsius. Sau cand eram mai mik stiam cat e ceasul aproape la perfectie fara a avea ceas sau celular la mine pentru a ma uita sa vad cat este ceasul. Voi ce credeti?

Mie, unul, mi s-au intamplat de foarte multe ori aceste lucruri(chestia cu ora si anumite valori fixe "ghicite")! Sa stiu/sa am un feeling a ceea ce urma sa se intample si chiar s a intamplat..De fapt o parte din ele au fost deja vu-uri, dar care am observat ca daca le povesteam cuiva, nu se mai intamplau! Iar daca nu spuneam nimic se intampla intocmai! Problema era ca numai puteai sa dovedesti!
Acu recent iarasi am avut un feeling cand am fost cu ceva colegi la mall , la etajul cu biliard, bowling, darts...jocuri de tot felul si era acolo o masinarie in care trebuia sa coordonezi un piston pe 2 axe prin 2 butoane (x,y si z se actiona automat dupa ce lasai cele 2 butoane specifice primelor 2 axe) ca sa nimeresti ceva chestii! Era 2 lei fisa si simteam, mai bine zis stiam ca o sa castig si uite asa am bagat 9 fise = 18 lei si am castigat un ceas de 600 ron si un nagigator Mio in val de 423 Ron, ambele cu factura si garantie in cutie! De atunci am mai bagat vreo 70 ron dar nimic, dar de altfel nu aveam acelasi feeling in care stiam ca voi castiga! Si imi e f ciuda de weekendul trecut cand aveam acealsi feeling cu privire la loto..doar ca am lucrat si nu am reusit sa merg sa pun bilet! :(..cine stie..poate poate! Oricum exista o diferenta intre a inutii ceva sau a avea o putere paranormala sau chiar un simt paranormal! Cred ca suntem mult mai mult decat ceea ce stim noi! Putem face f multe cu mintea noastra...lucruri inimaginabile! Trebuie doar sa credem ..de fapt sa fim siguri de asta si atunci vom reusii!
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat
Gpro  21 2.602
Hot Topic (New) Atasamente As vrea sa imi educ capacitatile paranormale lizandia  54 18.863
Hot Topic (New) M-am vaccinat
Nu imi mai trimiteti emailuri timpite
florianb  70 7.504
Hot Topic (New) Sunt pe jumatate demon/inger
pentru cei ce cred sau chiar sunt.....
Stefan-Alexandru  120 6.930
Hot Topic (New) Perioada de oboseala aligadot  49 7.601