Pana la urma cine vine la Arsenal Park ? Ba nu,cine a fost la Arsenal Park ?
Scris 11 September 2010 - 08:06 AM
Facem o lista ? Ca am vazut ca multi au anuntat deja ca nu vin.
Eu vin, asa ca ma trec primul.
Wanderer.
Eu vin, asa ca ma trec primul.
Wanderer.
Scris 11 September 2010 - 08:38 AM
Daca nu mor pe drum, vin si eu. Nu de alta, dar e oleaca de mers...
Scris 11 September 2010 - 12:10 PM
Da' din astia care nu participa la concurs si care nu sunt chiar simpatizati pe forum, primiti?
Scris 11 September 2010 - 01:40 PM
Wanderer., la Sep 11 2010, 08:59 AM, a spus:
Sa vii cu mingea sa te bat la volei 
Sper sa nu ne trezim singuri pe-acolo, macar 12 sa fim s-ajunga de 2 echipe.
Sper sa nu ne trezim singuri pe-acolo, macar 12 sa fim s-ajunga de 2 echipe.
Pai daca e teren, gasim mingi si pe-acolo. Oameni care sa treaca mingea peste fileu, cu astia e mai greu! Apropos de mingi, in ultima vreme imi cam face asta ochi dulci... se intimpla sa fi vazut pe undeva Nassau pe net la vinzare? Ca eu unul n-am gasit, si basici de-alea de supermarket la 49RON nu cumpar.
Scris 11 September 2010 - 01:45 PM
Jugulator, la Sep 11 2010, 02:40 PM, a spus:
Pai daca e teren, gasim mingi si pe-acolo. Oameni care sa treaca mingea peste fileu, cu astia e mai greu! Apropos de mingi, in ultima vreme imi cam face asta ochi dulci... se intimpla sa fi vazut pe undeva Nassau pe net la vinzare? Ca eu unul n-am gasit, si basici de-alea de supermarket la 49RON nu cumpar.
De pe-acolo vrea frate-miu sa isi cumpere adidasi... Au un pret cam mare la transport dupa gustul meu - cam 25 de lire.
Imi pare rau dar nu stiu - in mare parte am vazut ca lumea joaca mai mult cu ce ii pica in mana... Nu prea e apreciat voleiul la noi in tara, au impresia ca e un sport la misto sau ceva de genul.
Scris 11 September 2010 - 02:14 PM
E cam mult 25 de lire pentru adidasi, mai ales ca vin din UK (sau nu... ideal e sa se uite pe amazon.co.uk, ca de acolo vin cu transport mai ieftin si fiind tara UE, nu ai treaba cu vama de nici o culoare). Sa traga cu ochiul si pe ebay sau chiar pe site-ul oficial al brandului care il intereseaza, posibil sa aiba si magazin oficial pe-acolo.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis