Pagina 1 din 1
status pe yahoo
Scris 04 January 2006 - 10:57 AM
incerc sa gasesc o modalitate ptr a insera mai multe litere in statusul din mess si ma intrebam daca stii vreo posibilitate.. Am inteles ca sunt kiar statusuri care sunt afisate la fel ca in winamp (ca o reclama (textul se plimba).Daca stie cineva help pls..sunt pe messenger id radu_adrian75
Scris 04 January 2006 - 11:12 AM
celtics, la Jan 4 2006, 10:57 AM, a spus:
incerc sa gasesc o modalitate ptr a insera mai multe litere in statusul din mess si ma intrebam daca stii vreo posibilitate.. Am inteles ca sunt kiar statusuri care sunt afisate la fel ca in winamp (ca o reclama (textul se plimba).Daca stie cineva help pls..sunt pe messenger id radu_adrian75
Sunt plugin-uri care sa afiseze textul ca o reclama da eu nu le recomand deaorece floadeaza messengerul...
Am incercat unu si nu am putut sa ma mai conectez vreo 2 zile...
Aceasta postare a fost editata de DSpawn: 04 January 2006 - 12:42 PM
Scris 04 January 2006 - 12:30 PM
Eu nici nu am stiut de asemenea pluginuri , dar intr-adevar, nu le vad a fi prea "sanatoase"...
Scris 04 January 2006 - 12:51 PM
Aveam un plugin ce afisa in status melodia si avea si optiune de scroll la text... (adevarul e ca scria e inca in teste metoda
)
Aceasta postare a fost editata de DSpawn: 04 January 2006 - 12:52 PM
Scris 04 January 2006 - 12:52 PM
Catalin_Pop, la Jan 4 2006, 02:30 PM, a spus:
Eu nici nu am stiut de asemenea pluginuri , dar intr-adevar, nu le vad a fi prea "sanatoase"...
exista. am vazut la cineva in lista i se plimba statusul dar la momentu respectiv n-am fost interesat .. acum nu mai pot contacta pers.. in fine.. Mai sunt si alte posibilitati ptr a se pune un status mai lung ,fara plugin.. dar nu stiu cum naiba se face
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
trillian | yournitemare | 4 | 4.455 |
|
Multy messeger | RiSiCo | 4 | 5.079 |
|
statusuri messenger
cum se pot sterge ? |