Cum poti scapa de entitati?
Scris 27 October 2010 - 11:56 AM
Scris 27 October 2010 - 02:31 PM
Alinushk, la Oct 24 2010, 03:48 PM, a spus:
E posibil ca pata sa fi fost acolo de cava timp si pana nu te-ai speriat nu ai observat-o. Nu trebuie sa-ti fie frica sa mergi in pod de acum, sunt sigur ca nu este nici o entitate acolo, a fost doar o intamplare greu de explicat
Scris 27 October 2010 - 07:22 PM
Methala, la Oct 27 2010, 12:56 PM, a spus:
As vrea eu sa fie mereu cineva pe langa mine ... dar nu am ce sa fac ... Nu pot a le zic ba de azi nu va mai duceti la serviciu ca-l vad pe bau-bau , sunt sigura ca aceasta creatura exista .Adica pe bune , stiu ce am vazut si stiu ce simt ... asta nu avea cum sa vina pur si simplu suntem mai multi care am vazut dar eu am ramas cea fooarte afectata ... No problem , trec si peste asta , ce sa fac acum
Black_Wizard, la Oct 27 2010, 03:31 PM, a spus:
Posibil ... Nu cred ca o sa-mi fie frica sa merg in pod pentru ca astfel de "chestiuni" mi se intampla peste tot ... indiferent de incapere bla bla
Scris 11 November 2010 - 11:56 AM
Da sa revenim, sfatu' meu: te muti din casa aia, iti iei un apartament frumos in centrul orasului dak gasesti, iti faci un iubit si cam atat, si nu mai aberati cu prostiile astea cu fantome. a da inca un lucru era sa uit, invata karate, sau alte tehnici de lupta te ajuta iti spun eu din proprie experienta...
Scris 15 November 2010 - 06:26 PM
2Raul2, la Nov 11 2010, 12:56 PM, a spus:
Da sa revenim, sfatu' meu: te muti din casa aia, iti iei un apartament frumos in centrul orasului dak gasesti, iti faci un iubit si cam atat, si nu mai aberati cu prostiile astea cu fantome. a da inca un lucru era sa uit, invata karate, sau alte tehnici de lupta te ajuta iti spun eu din proprie experienta...
Din propria experienta cu fantomele? Scuza-ma, dar nu m-am putut abtine, mai ales ca dai sfaturi atat de competente la mai toate subiectele.
Scris 22 November 2010 - 02:32 PM
Si iti mai recomand o carte "Atacul Psi . Protectia" de Ovidiu Dragos Argeseanu. Acolo explica mai multe. si iti da si niste solutii cat de cat.
Scris 29 November 2010 - 07:23 PM
Ehh , asta e viata , n-am ce face , merci foarte mult pentru toate sfaturile , nici nu stiti cat de mult m-au ajutat .
Scris 16 December 2010 - 10:57 PM
Wanderer., la Oct 7 2010, 02:58 AM, a spus:
Pai mai acuma ma sperii si pe mine :-w , si eu sunt fricos cu chestii din astea legate de spirite , desigur nu am avut contact cu unul si nici nu vreau sa am vreodata , dar cum adica, daca imi este frica ma ataca ?
Scris 25 January 2011 - 10:32 PM
Pai mai acuma ma sperii si pe mine :-w , si eu sunt fricos cu chestii din astea legate de spirite , desigur nu am avut contact cu unul si nici nu vreau sa am vreodata , dar cum adica, daca imi este frica ma ataca ?
[/quote
Daca ti-e frica te ataca pentru ca ele se hranesc cu frica si suferinta ta , sunt intruchipari ale diavolului , te ataca pentru a te sfasia pe dinauntru pana o sa te pierzi , fac vreo prostie si te-au castigat .
Faza este ca nu tre' sa-ti fie frica de ele , asa n-au ce-ti face
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ritualuri cu sigilii demonice
demonologie si vrajitorie, evocarea demonilor, vampirism energetic |
Phoenix07 | 50 | 11.367 |
|
Scrisoarea Extraterestrilor | ironic | 41 | 7.846 |
|