Cum poti scapa de entitati?
Scris 09 September 2010 - 07:03 PM
Scris 10 September 2010 - 09:01 AM
Scris 11 September 2010 - 12:37 PM
Alinushk, la Sep 9 2010, 08:03 PM, a spus:
Biserica si preotii nu te pot ajuta, din contra, ar putea sa-ti agraveze situatia in mod indirect. Incearca sa te distrezi precum sora ta, fa tot ce iti place si vei vedea diferenta. Evita meditatia si postul, acesta te va face vulnerabila, mananca ce si cand doresti chiar daca preotii iti recomanda altceva. Ideea este sa te simti bine, sa te distrezi, sa razi cat mai mult, astfel vei fi mult mai puternica in fata unui eventual atac.
Scris 13 September 2010 - 07:33 PM
Aceasta postare a fost editata de Golden Angel: 13 September 2010 - 07:29 PM
Scris 18 September 2010 - 03:32 PM
Scris 07 October 2010 - 01:36 AM
Sora ta traieste bine probabil datorita faptului ca ea nu pune accent pe renuntarea la viata de vrajitoare si continua sa se joace cu asa ceva in continuare.Ea fie iti ascunde chinurile ei,fie este in relatie buna cu demonii(stiind sa-i controleze).Cu asa ceva nu-i de joaca si ar fii trebuit sa constientizezi asta inainte sa te bagi;curiozitatea nu este intodeauna ceva bun..
Faptul ca iti simti demonul mai puternic la tine in camera demonstreaza faptul ca isi are lacasul acolo.Fii puternica,incearca sa-l faci sa plece si sa-l convingi ca nu iti e frica de el pentru ca el fizic nu are ce sa-ti faca.Demonii daca ar fii avut posibilitatea ne-ar fii sfasaiat in secunde dar toate au o limita iar Dumnezeu a plasat aceaste limite,nu le permite mai mult decat poti cara,dar daca tu insati te afunzi si afunzi tot mai mult in intuneric,ma tem ca aceasta este alegerea ta iar el nu mai are ce sa-ti faca decat sa-si intoarca privirea de la tine si sa te lase coborand tot mai mult in intuneric pe riscul tau.Spuneai de asemenea ca ai avut unele stari,apucaturi ciudate,prima data ma gandeam la o posibilitate de posedare minora,dar nestiind toate detaliile nu sunt sigur de asta.In fine cam atat am avut de zis pana acum,sper ca a ajutat.
Take care
Scris 07 October 2010 - 01:58 AM
Scris 07 October 2010 - 10:29 AM
Scris 07 October 2010 - 05:46 PM
cu tratament si sub directa supraveghere a psihiatrului....la nevoie cu o cura de electrosocuri
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ingeri | IulianGyx | 54 | 6.808 |
|
Monstrul din lacul Surduc, realitate sau legenda? | peter bahuczki | 1 | 2.217 |
|
Zombie Survival
CUM SUPRAVIETUIESTI UNEI APOCALIPSE ZOMBIE??? |
rudy2007 | 12 | 2.664 |
|
Posedari demonice | Stefan-Alexandru | 18 | 5.116 |
|
Etica alienilor - au ei simt moral sau nu? | Nemo! | 31 | 4.062 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS