sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O franțuzoaică a smuls burka unei musulmance într-un mall ! Cati dintre noi nu si-au dorit sa faca asta ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Marawder 

• Mithly
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-June 10

Scris 09 September 2010 - 05:31 PM

http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/...n-mall-571.html

O femeie avocat, în vârsta de 60 de ani a smuls vălul unei convertite musulmane, într-un magazin de îmbrăcăminte din Franța. Scena s-a întâmplat, potrivit The Telegraph, după ce femeile au avut un incident verbal.

Unul dintre polițiștii care s-au ocupat de caz a povestit că avocata a făcut o remarcă malițioasă la adresa vălului celeilalte femei. „Avocata a spus că nu e fericită să vadă un alt cumpărător purtând un astfel de văl și că își dorește ca interdicția legală privind aceste articole să fie introdusă cât mai rapid cu putință,” a spus ofițerul.

Femeia, care se afla la cumpărături cu fiica sa, a asociat-o pe femeia musulmană cu Belphegor - un personaj demonic dintr-o serie horror foarte urmărită în Franța - care bântuie Luvrul, purtând pe față o mască hidoasă. Cele două femei au început să se certe, iar franțuzioaica i-a smuls vălul femeii musulmane. Soțul acesteia din urmă, vânzătorul de la magazin și, în ultimă instanță, poliția au intervenit ca să le despartă.

Admit că am savurat mult această știre ! :o:

Si sper să intre odata în vigoare legea împotriva voalului islamic, Europa s-a cam săturat... :o:

#2 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 09 September 2010 - 05:37 PM

e veche...... Era mai tare aia cu italieni care bat negrotei cu ranga

Aceasta postare a fost editata de FNF: 09 September 2010 - 05:32 PM

#3 Utilizator offline   Marawder 

• Mithly
  • PipPipPipPip

Scris 09 September 2010 - 05:45 PM

Vezi postareaFNF, la Sep 9 2010, 05:37 PM, a spus:

e veche...... Era mai tare aia cu italieni care bat negrotei cu ranga

Ei nah, veche...e de câteva luni ! :o:

Nu era deloc mai tare...nu compara tu pericolul islamic cu negrii, care sunt destul de pasnici si se adapteaza/integreaza mult mai usor în societatea noastra decât primitivii islamici ! :o:

#4 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 09 September 2010 - 05:44 PM

Vezi postareaMarawder, la Sep 9 2010, 06:45 PM, a spus:

Ei nah, veche...e de câteva luni ! :o:

Nu era deloc mai tare...nu compara tu pericolul islamic cu negrii, care sunt destul de pasnici si se adapteaza/integreaza mult mai usor în societatea noastra decât primitivii islamici ! :o:

In societatea voastra?

#5 Utilizator offline   Marawder 

• Mithly
  • PipPipPipPip

Scris 09 September 2010 - 05:52 PM

Vezi postareagargbird, la Sep 9 2010, 05:44 PM, a spus:

In societatea voastra?

Europeana...Vestica, daca vrei ! :o:

#6 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Bine ca cea din spatele valului era lesinata.
Ei, ce o mai lasam eu in chiloti pe doamna "avocata" de 60 ani ...............Cu ce se deosebeste de femeia de serviciu prin astfel de maniere?

#7 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip

Negrii sunt aia plini de lantoaie si bratari,imbracati in tot felul de toale colroate si tipatoare,asculta kktul ala de muzica cantata de analfabeti si mafioti,la fel de harnici precum tiganii est europeni!
Hai ca musulmanii au o cultura,au ceva care-i reprezinta,dar negroteii in toata istoria lor au fost niste sclavi,primitivi,mancand banane si dormind in copaci!

Negrii astia numai cu droguri, prostitutie, talharii, crime, se ocupa indiferent ca sunt in Anglia, Olanda, Germania, Franta, Canada, SUA, etc. De ce dracu' sunt asa de proaste societatile occidentale de primesc negri ? In SUA intra cam 90000 de negrotei pe an, vin din Jamaica si Haiti si Africa. Adica nu e de ajuns ca au 60 de milioane de negrotei care au stricat america si le-au umplut puscariile si spitalele.

Spune-mi si mie care-i diferenta dintre baticul musulmanilor si imbracamintea negrilor.

Aceasta postare a fost editata de FNF: 09 September 2010 - 05:53 PM

#8 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 09 September 2010 - 05:55 PM

Vezi postareaMarawder, la Sep 9 2010, 06:52 PM, a spus:

Europeana...Vestica, daca vrei ! :o:

Nu vreau, pentru ca mi se pare un gest nedemn de o societate care se doreste civilizata.

Tie ti-ar placea sa intri intr-un magazin si un diliman sa-ti rupa chilotii tai roz, pe motiv ca lui ii plac doar aia albi, de rasa pura? Nu cred.

#9 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 September 2010 - 06:04 PM

Vezi postareagargbird, la Sep 9 2010, 06:55 PM, a spus:

Nu vreau, pentru ca mi se pare un gest nedemn de o societate care se doreste civilizata.

Tie ti-ar placea sa intri intr-un magazin si un diliman sa-ti rupa chilotii tai roz, pe motiv ca lui ii plac doar aia albi, de rasa pura? Nu cred.

Gresit!

Pentru ce **** ma-mii lor au mai venit aici, daca umbla tot cu turbane si cu voaluri si cu alte mascareli? Eu sa-i respect pe ei, dar ei sa nu ma respecte pe mine? Da, pe mine ma jigneste si turbanul indienilor si voalul arabilor. Ce kkt isi tot ascund araboaicele muiancele, ori au impresia c-o sa sar eu pe ele? Put a transpiratie ca dracu' sa le ia, pentru ca merg imbracate pe o caldura de 35 de grade! Ce, eu umblu imbracat in Isus Cristos, cu coroana de spini si cu crucea-n spate?

#10 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 09 September 2010 - 06:02 PM

Vezi postareagargbird, la Sep 9 2010, 05:55 PM, a spus:

Dupa cum ai vazut - "civilizatia" noastra are lacune mari. Exista oameni DEMNI care nu s-ar cobori la nivelul de a despuia pe cineva doar pentru ca nu le place cum e imbracat............si exista oameni mediocrii care sunt in stare de orice
Ce putem face............Sa ii ignoram si sa ii tratam cu indiferenta. Nici macar cu lipsa de respect pentru ca nu merita!

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis