Buna, as vrea sa folosesc masina matusii mele timp de 2-3 luni. Ea are o masina cu numar din Ungaria si ar vrea ca eu sa invat.
Am permis de 2 luni, am condus masina, dar daca as fi singur cu ea, si ma opreste nea' politistul, ce ar trebuii sa ii arat?
In Ungaria ajunge un contract scris de mana de catre proprietar si cel care foloseste masina, dar daca exista ceva hartie oficiala sau legi speciale, ar fi bine sa stiu, sa nu ma opreasca la granita.
Pagina 1 din 1
Inchiriere Masina
Scris 09 September 2010 - 08:09 PM
bydy, la Sep 9 2010, 07:37 PM, a spus:
Eu tot nu am inteles ce vrei sa faci cu masina aia...
eu - cetatenie Romana
matusa - cetatenie Maghiara
masina - inmatriculata in Ungaria.
eu vreau sa folosesc masina in ROMANIA, dar ce contract ar trebuii sa inchei in caz ca ma opreste politia si intreaba "de ce e masina ASTA la tine"
Scris 09 September 2010 - 08:32 PM
Contract de folosinta. Facut la notariat.
Daca e facut la un notar in ungaria, trebuie tradus si legalizat.
Dar le poti arata doara actele masinii, si le poti spune ca matusa e acasa.
Dar in procura aia [ pt ca procura se numeste ], sa spuna clar : masina-marca, nr de inmatriculare, serie siasiu & toate detaliile.
Iar daca vrei sa pleci cu ea din tara, trebuie sa iti treaca si acest drept in procura / contract.
Asa se cere la Rutiera noastra.
Daca e facut la un notar in ungaria, trebuie tradus si legalizat.
Dar le poti arata doara actele masinii, si le poti spune ca matusa e acasa.
Dar in procura aia [ pt ca procura se numeste ], sa spuna clar : masina-marca, nr de inmatriculare, serie siasiu & toate detaliile.
Iar daca vrei sa pleci cu ea din tara, trebuie sa iti treaca si acest drept in procura / contract.
Asa se cere la Rutiera noastra.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
penalitati de intarziere
penalitati pentru neachitare factura la termen |
felicitys | 16 | 30.868 |
|
Produse pe care primesti banii inapoi daca nu esti multumit de ele | t_mann | 7 | 5.318 |
|
Vreau sa-mi schimb numele
Vreau sa-mi schimb numele |
RoRenu | 49 | 19.759 |
|
Banc Post
legislatie |
lorelei0 | 0 | 1.100 |
|
Bucurie pentru soferi | Alethia | 7 | 3.174 |
Contact
Facebook