Buna ziua. Intrebarea mea este: cum pot deveni invatator?
Am si cateva conditii:
- am terminat un liceu din Navodari, specializarea matematica-informatica (fara legatura cu pedagogia)
- urmez o universitate cu profil economic, fara legatura cu pedagogia, deasemenea.
Doresc pe viitor:
- sa urmez modulul psihopedagogic; mi s-a spus de la facultate ca pot sa il urmez comasat, dupa ce iau licenta.
- la inceputul facultatii nici macar nu stiam de un asemenea modul.
Concluzii:
- desi urmez un profil economic, mi-am gasit vocatia tarziu. Mai pot face acum ceva? Doresc sa profesez cat mai repede, indiferent de salariul primit.
- cu aceste studii pot deveni invatator/institutor?
- cand?
- pot face in paralel modulul psihopedagogic, la o alta facultate, chiar daca nu am licenta? In octombrie 2010 intru in anul 3, ultimul de studiu.
Va rog sa imi raspundeti, pentru ca imi doresc sa predau in invatamant. Daca nu se poate invatator, as dori variante. Va multumesc foarte mult !
Pagina 1 din 1
Cum devin invatator?
Scris 06 September 2010 - 10:19 PM
HeidiMihaela, la Sep 6 2010, 12:16 PM, a spus:
Buna ziua. Intrebarea mea este: cum pot deveni invatator?
Am si cateva conditii:
- am terminat un liceu din Navodari, specializarea matematica-informatica (fara legatura cu pedagogia)
- urmez o universitate cu profil economic, fara legatura cu pedagogia, deasemenea.
Doresc pe viitor:
- sa urmez modulul psihopedagogic; mi s-a spus de la facultate ca pot sa il urmez comasat, dupa ce iau licenta.
Concluzii:
- desi urmez un profil economic, mi-am gasit vocatia tarziu. Mai pot face acum ceva? Doresc sa profesez cat mai repede, indiferent de salariul primit.
- cand?
- pot face in paralel modulul psihopedagogic, la o alta facultate, chiar daca nu am licenta? In octombrie 2010 intru in anul 3, ultimul de studiu.
Va rog sa imi raspundeti, pentru ca imi doresc sa predau in invatamant. Daca nu se poate invatator, as dori variante. Va multumesc foarte mult !
Am si cateva conditii:
Doresc pe viitor:
Concluzii:
- cand?
Īnvăţător - numai īn urma absolvirii unui liceu pedagogic. Deci, cu părere de rău, trenul e pierdut.
Dar poţi deveni profesor! Aici mai ai toate şansele din lume. Succes!
Scris 29 December 2010 - 03:47 PM
poti sa urmezi cursurile facultatii de stiinte ale educatiei, pedagogia invatamantului primar si preprimar, specializare ca profesor pentru invatamant primar, eu o urmez la Alba Iulia, dar e greu!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Facultate de medicina la 40 de ani
in vederea obtinerii de informatii suplimentare |
Stefanoliy | 8 | 2.942 |
|
Inginerie Chimica si Prelucrarea Petrolului
INTREBARE1 |