Vand site de referate domeniu x-referat.ro
Scris 04 September 2010 - 08:01 PM
Scris 20 October 2010 - 09:29 AM
Daca ai macar 50% din articolele de pe site originale si scrise cu simt de raspundere, eu iti cumpar site-ul cu 300 EUR in secunda doi! Demonstreaza-mi ca nu am avut dreptate mai sus, sau apuca-te si munceste la site-ul asta, transforma-l in ceva cu adevarat vandabil, si apoi mai discutam. Spor la treaba!
Scris 20 October 2010 - 09:51 AM
Scris 20 October 2010 - 10:47 AM
Paul Brahtl, la Oct 20 2010, 10:51 AM, a spus:
nu orice "garcea" se si angajeaza conform "pregatirii"...
consider ca este o metoda de a rontunji veniturile.
unii vand torturi, altii flori si nu au sere, altii vand vin si nu au podgorii...
nu vinde clickuri..
sa faci un site si sa aduni informatie in el..tot munca se cheama..
LE:
mai mult..
are site-ul protejat dpdv al legitimitatii datelor informative.
are date de contact .
"© 2010 x-referat.ro . Toate drepturile rezervate . Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea x-referat.ro precum si a autorilor de drept al materialelor fiind strict interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri fara acordul scris al x-referat.ro . Daca ai o nelamurire sau o sugestie contacteaza-ne folosind formularul de contact . Trimite-ne si tu referatul tau !"
Aceasta postare a fost editata de *YODA*: 20 October 2010 - 11:02 AM
Scris 20 October 2010 - 12:54 PM
Citeaza
si
Citeaza
Electronic mail: administrator@gigel.com
Postal mail: Str. Florilor nr. 5, Sector 3, Bucharest, Romania, 60654
Legat de originalitatea textelor, e suficient sa iei un paragraf dintr-un oarecare referat si sa il cauti pe Gugal. Legat de adunat informatie, exista softuri pentru tras site-uri intregi. Replichezi structura, schimbi design-ul, il urci pe net, gata. Mama, ce-am mai muncit... 2 ore!!!
Aceasta postare a fost editata de Jugulator: 20 October 2010 - 12:58 PM
Scris 20 October 2010 - 01:32 PM
Jugulator, la Oct 20 2010, 01:54 PM, a spus:
Asta cu adresa sediului firmei mi-a adus aminte de firma aia de construieste un bloc pe str. Mihai Eminescu (din Bucuresti) care avea sediu social intr-o comuna din Ilfov, si cand au mers reporterii la adresa cu pricina, au constatat ca acolo erau niste grajduri.
Scris 20 October 2010 - 03:46 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Blogspot sau Wordpress?
Pareri.Opinii.Comentarii. |
Wyd4ever | 14 | 2.456 |
|
Fereastra cu informatii | t_mann | 3 | 3.812 |
|
Prin Romania
Site de promovare a turismului |
vioxx | 0 | 1.009 |
|
Directoare Web Romanesti
foarte util pentru toti webmasterii |
domedia | 2 | 2.578 |
|
Sal vreau shi eu sa fac un slideshow ... ma ajuta careva?pls! | Ecko72 | 7 | 10.092 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS