sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am nevoie de haine pentru mine Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 19 September 2010 - 03:53 PM

Vezi postareaOlacrima1, la Sep 18 2010, 01:30 PM, a spus:

Nu le mai da explicatii, ca toti sunt buni la tinut morala. Lasa-i sa se dea rotunzi pe-aici, ca doar de atata sunt in stare.
Si nu te astepta sa te inteleaga vreunul din astia care stiu asa bine sa vorbeasca.

Vezi postareaVEMANS, la Sep 19 2010, 03:29 PM, a spus:

Nu , nu este usor......Dar pentru Romania de azi un salariu de 8 milioane mi se pare rezonabil.......

Vi se pare rezonabil, in conditiile in care un copil mic consuma MINIM 8 milioane pe luna DOAR EL, SANATOS FIIND?
Dar nu ma astept sa va dati seama. Si parintii mei stiu sa tina morala, dar uita ca pe vremea lor statul ii impingea la munca si le dadea case dupa case.

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 19 September 2010 - 03:48 PM

0

#32 Utilizator offline   Elibliss 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-November 10

Scris 31 December 2010 - 02:04 PM

n-as fi vrut sa intru in discutie dar pur si simplu nu m-am abtinut!
pentru cei cu "sfaturile" de valoare:
Dingo25- vad ca n-ai dat numele fundatiilor, de care eu sincer n-am habar, n-am auzit niciodata, deci... cum poti sa crezi ca persoana in cauza ar fi auzit?? chiar interesata fiind de problema, daca nu a intalnit pe nimeni care sa-i spuna sau ceva publicitate?! vad ca n-ai mai dat numele, nici o problema, trecem peste!
spune-mi si mie unde pot face un curs gratis si ma pot angaja pe 15 milioane, pt ca sincer sunt interesata, chiar daca am studii superioare ma duc eu, pt ca la fostul loc de munca nu am castigat atat si nici dupa ce am plecat nu au fost marite salariile decat pana la 8 milioane si acum e criza, asta e!

Vemans, tu stii sigur ce vorbesti? cum poti sa spui ca o familie cu un copil si chirie poate trai cu 8 milioane pe luna? cum poti sa spui ca 8 milioane e un salariu rezonabil cand preturile la mancare sunt la nivel european sau chiar mai mari, daca stau sa ma gandesc?! pentru operatia copilului au facut imprumut la banca, sau ai citit pe sarite??

este o persoana disperata, in disperare de cauza a facut un apel, cine vrea si poate sa o ajute bine, cine nu sa se abtina, incercati sa judecati oamenii d'abia dupa ce va puneti in situatia lor- cati dintre voi ar reusi asa ceva?? nu va baga mana in buzunar, nu va da in cap, sunt sigura ca accepta orice fel de ajutor.
si apropo, cum poti lasa la cresa un copil operat la inima care are nevoie de ingrijire?? voi ganditi sau pur si simplu nu va pasa?
0

#33 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 31 December 2010 - 04:50 PM

Vezi postareaOlacrima1, la Sep 10 2010, 07:07 PM, a spus:

Buna ziua,toata lumea sa oferit sa ma ajute dar nici unul nu ma ajutat cu nimic,de exemplul dl leon care a promis sa dovedit ca nu e om de cuvant si a promis dar nu sa tinut de cuvant.Asa se ajuta oamenii la nevoii.multumesc tuturor care sau oferit si nici unul nu ati mai luat legatura cu mine.

:lol: Eu,sunt mai grea de cap...si nu inteleg cum de nu ai bani de haine dar iti permiti sa ai un pc si sa platesti netu'...scz...
0

#34 Utilizator offline   LongDistanceRunner 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 31 December 2010 - 05:22 PM

Femeia a fost cinstita cand a cerut ajutorul.Nu si-a plans de mila si nu a recurs la "artificii" si dramatisme ptr a ne cersi mila.A cerut deschis ajutor si cei aroganti s-au simtit deranjati de asta.

Sunt cei care au impresia ca ei au vointa de fier si ca ei daca ar fi in locul celor batuti de soarta s-ar descurca de minune , fara sa ia in calcul ca ei sunt ceva mai norocosi.
0

#35 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 31 December 2010 - 06:03 PM

Vezi postareaBagherra, la Dec 31 2010, 04:50 PM, a spus:

:lol: Eu,sunt mai grea de cap...si nu inteleg cum de nu ai bani de haine dar iti permiti sa ai un pc si sa platesti netu'...scz...

Fiecare se descura cum poate sau cu ce a fost inzestrat...Cand lucrurile nu merg cum trebuie, apeleaza la mos Craciun. El da de toate, inclusiv intelepciune.

Aceasta postare a fost editata de Pharrell24: 31 December 2010 - 06:10 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic