NU am zis ca sunt bun la pat, NU am zis ca sunt vre un fat frumos sau ceva, NU am zis ca sunt un Arnold sau ceva. DOAR m-am SCUZAT cu alea 1500 de trepte CI NU altceva. NU au fost 2 ore. Mai degraba o ora, o ora juma, ceva de genu, nu am fost cu ochii pe ceas. Ideea e ca eu M-AM SCUZAT ca nu au fost mai multe ore, pt ca am fost obosit si am si ARGUMENTAT DE CE au fost DOAR 2 ore, sau o ora juma sau cat dracu a fost. Nu gasesc decat explicatia asta, pt ca ea s-a racit aproape imediat dupa seara aia, sau cel putin asa vad eu lucrurile.
Si daca am motor, ce? Asta inseamna ca sunt vre un jmecher, sau ce? Cine a zis asta? ORICINE de varsta mea are CEVA, o masina, un teren, o casa, o... CEVA, sau multe excursii/distractii la "activ" deci, faptul ca am un motor, este egal cu ZERO. ORICE cocalar care are un servici, isi poate face credit, ia 2000 de coco de la banca si isi ia motor. Ma rog, ii mai trebuie bani pe urma si de echipament, plimbari, dar se descurca pana la urma, sunt o gramada asa.
NU BEAU DELOC, si NU AM BAUT DELOC cat timp am fost cu ea, nu am fost NICIODATA beat cat timp am fost cu ea. Cand mergeam la terase si ceilalti luau cate 2 beri, eu bagam doar una si nici pe aia n-o terminam, o luam mai mult asa ca sa nu ii fie "rusine" cu mine si de multe ori ramanea mai multa bere in sticla pe masa, nici macar n-o terminam. Am inceput sa beau pt ca nu mai suport, nu mai pot. Beau seara inainte de culcare, ca sa pot sa adorm "linistit".
Eu am dat exemplele astea cu scuipat + injurat, tocmai ca sa evidentiez faptul ca asta ar fi fost maximum maxim din ce as putea eu sa fac si asta numai in situatia in care sa zicem as avea o familie, copii, etc si nevasta mea mi-ar face chestia asta. Am simtit nevoia sa spun asta pt ca mi-ati spus voi ca poate tipei ii este frica/teama sa-mi spuna adevarul. NU ARE DE CE. Eu in situatia asta nu i-as face absolut nimic, pt ca nu are nicio obligatie fata de mine, am si spus ca si atunci DUPA ce am aflat ca s-a dus cu tipul ala la munte, nu i-am zis nici macar da-te mai incolo.
Ba deci voi intelegeti exact pe dos, desi nu are cum, pt ca m-am exprimat FOARTE clar, dar cred ca voi INTENTIONAT va atacati pe voi insisi, ca sa aveti cum sa va scuzati, cu gandirea voastra.
Nu vreau sa am dreptate, pentru ca NU REZOLV NIMIC cu asta. Ala care crede asa ceva, este un simplu retardat mintal. Una e sa VREI sa ai dreptate si alte e sa ai dreptate pentru ca asa este.
Eu nu vreau decat sa aflu adevarul, ATAT si nimic mai mult.
Nu am orgoliul ranit, sunt un tip simplu, care are are si el "barbatia"/orgoliul lui. TOATA lumea stie ca daca esti pre exagerat sau prea orgolios nu este bine. La dracu, eu incerc sa gandesc logic, la ce te ajuta sa fi prea orgolios intr-o relatie? E bun si orgoliul, te ajuta sa cresti in viata, pe plan financiar si in alte multe situatii, numai ca prea mult orgolliu, cel putin intr-o relatie, nu este deloc bine.
Ok, deci... sa reluam putin. A incercat cu mine si nu i-a mers? Ba cum dreq, asta iti poti da seama in primele zile/intalniri, nu dupa o luna si ceva cand faci mult prea multe chestii, deci nu merge. Si am si intrebat-o si mi-a spus ca in momentele alea chiar a simtit ceva, chiar s-a simtit bine, chiar a fost ok. VREAU SA AFLU what the fuck have I done? UNDE AM GRESIT, pt ca REPET, nu am fost badaran, nu am fost salbatic, animalic, etc.
A... si daca locuiesc in Bucuresti, ce? Este vina mea ca m-am nascut aici? AM zis eu vreodata vai ce jmecher sunt ca m-am nascut in Bucuresti? De unde pana unde texte de genul asta, ca ma dau mare ca am motor si ca m-am nascut in Bucuresti, samd? Deci chestiile astea mi se par si nu numai ca mi se par, dar sunt de a dreptul degradante, o gandire imatura si venita din partea unui golan cu apucaturi de strada si limbaj atacant NEJUSTIFICABIL.
Bai Rhini, de ce esti tu asa de... si incerci sa pui tot forumul in capul meu?
De ce ai scris ca: "Suntem prosti Ce sa ne ceri ." ???
Incerci sa tragi forumul de partea ta bagandu-mi pe gat niste afirmatii care nu-mi apartin.
Eu m-am luat de persoana aia care abera rau de tot, nu m-am luat de toata lumea.
Aceasta postare a fost editata de Danny84: 22 September 2010 - 08:37 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis