sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Prietenie de 6 saptamani, sex oha. Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 31 August 2010 - 09:45 PM

Nu e bine. Esti egoist. Si frustrat. Si nu sunt sigur ca va potriviti. Nu iti zic cu rautate.
Incearca sa o intelegi. Ce faci tu seamana (nu zic ca si e) a tentativa de a o cumpara. Nu merge.
Ce iti place la ea ? De ce crezi ca o iubesti ? Pentru ca va vedeti rar si nu prea te baga in seama ?
Ce faceti voi cand sunteti impreuna ?
0

#12 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-July 10

Scris 31 August 2010 - 10:05 PM

Hai ca-s incerc eu sa fiu sincer, e frigida sau are chef de jocuri prostesti cu tine.
Las-o. daca ea nu ia in considerare ca tu vrei sex mai mult, de ce sa iei tu in considerare frustrarile ei de copil mic, nu-i asculta pe cei care au postat inainte, ai si tu nevoi, e normal sa ia in considerare si ce vrei tu, sau numai invers merge treaba? el de fapt nu exista sau cum?
0

#13 Utilizator offline   mentalica 

• epavă
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-June 10

Scris 31 August 2010 - 10:20 PM

du-te frate si plateste o curva mai bine :)
0

#14 Utilizator offline   Danny84 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-August 10

Scris 31 August 2010 - 10:42 PM

amicul_tau:

Ai mare dreptate prietene, asta este adevarul, desi imi este foarte greu sa-l accept si asta din cauza faptului ca m-am atasat foarte mult si foarte tare de ea.

Nu vreau sa ma *** pe mine pt faza cu banii, desi i-am zis asta in fata dar i-am zis pe urma ca nu vreau sa ii scot ochii, dar i-am spus ca sa realizeze faptul ca altfel nu mai stateam cu ea si nu mai investeam atata si bani si timp si sentimente, etc. Pe urma ea mi-a zis ca imi da toti banii inapoi (caterinca, oricum nu are servici si nu are bani nici macar de tigari. Isi gasise sa lucreze pt 7 mil pe luna dar a abandonat, multi prea prosti in mall si s-a saturat, se dusese o singura zi, adica mai e si mofturoasa) si i-am zis ca nu am nevoie si ca inca o data, repet... ti-am zis doar ca sa constientizezi faptul ca eu investesc in relatia noastra, bani, f mult timp, sentimente, etc si i-am mai zis asa retoric, cum ca ea e posibil sa stea cu mine doar pt ca o plimb si o distrez si ea mi-a spus pe urma ca nu e adevarat, ca ar putea sa se distreze si cu altcineva, ca nu conteaza banii pt ea, ma rog... si acuma stau si ma intreb oare cu cine s-ar distra ea daca nu as fi eu.

Si inca ceva, referitor si la ceea ce au scris tipele de mai sus, Sicily si Pufa. Sa stau aproape o luna de zile fara sex, in timp ce eu am o relatie, o gagica, o prietena, nu vi se pare dubios? Sincer...
Eu majoritatea prietenilor pe care ii am si cu care vorbesc, (tocmai acum am vb cu cineva) mi-au spus... bai Daniele, sa stai si 3 saptamani fara sa nu faci nimica, e enorm de mult, adica... daca nu ai prietena, asta e frate... se mai intammpla, e normal, dar sa ai prietena si sa nu faci nimic timp de 3 saptamani, nu e deloc ok, ori are pe altcineva, ori nu are chef de tine. In ambele cazuri e nasol, adica mai bine renunt la ea, pt ca relatia noastra e fix zero. Eu asa gfandesc, si asa gandesc si prietenii mei si am cautat si pe forum aici, si e normal... sex de 2 ori pe saptamana e media.
0

#15 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 31 August 2010 - 10:45 PM

eu inteleg doua lucruri.

1. o iubesti mult, mult, mult.
2. esti prea bun pentru ea.
0

#16 Utilizator offline   mentalica 

• epavă
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-June 10

Scris 31 August 2010 - 10:55 PM

da' incearca domne sa gandesti si singur. nu te mai lua dupa ce zic toti amicii tai sau ce se spune pe aici. spui ca o iubesti pe gagica. pai io cred ca nu e asa! pt ca iubirea asta presupune si sacrificii. iar abstinenta ar fi unul din ele. ori tu esti prea disperat sa o fu**ti pt ca deja a trecut prea mult timp si rad prietenii tai de tine ca nu o fu**ti prea mult. seriously! :\
0

#17 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 31 August 2010 - 10:53 PM

Nu exista nici o norma...doar nu va obliga nimeni nici sa faceti,nici sa nu faceti sex. :)
Nu pe noi trebuie sa ne intrebi de cate ori sa faceti voi sex...intreab-o pe ea si intreaba-te pe tine...
0

#18 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 31 August 2010 - 11:01 PM

nu-ți fă probleme dani
tipa are pe cineva in vizor, și chestia e că nu ești tu
in rest iți imprumut chestia ”cu a adormit pe mine”
parca e o scena dintr-un film de woody alllen
deci ms
0

#19 Utilizator offline   Danny84 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-August 10

Scris 31 August 2010 - 11:24 PM

Mai Pufa, stai putin... nu o lua asa, deci nu m-ai inteles bine. Nu te-am atacat, sunt revoltat pt ca imi pasa, pt ca imi place de ea si o iubesc, deaia. Si de cand am cunoscut-o am slabit aproape 10kg, nu mai am chef sa mai fac nimic, nu mai am pofta de mancare si am si greturi. Si da, puteti sa credeti despre mine ca sunt o fire slaba, nu ma intereseaza, eu sunt doar o persoana sufletista, sincera si cu FOARTE mult bun simt, ca sunt prea bun si ca sunt luat de prost asta e altceva. Dar ghici ce, Dumnezeu chiar exista, este acolo sus si vede tot, vede suferinta fiecaruia, numai ca pana ajung eu acolo sus, in cerur... o sa ma zvarcolesc ceva, o sa ma chinui. Nu sunt urat, chiar deloc... nu pot spune insa nici ca sunt vre un fat frumos, nu sunt nici vre un Einstein dar nici vre-un prost, am o diploma de inginer, am un loc de munca bun, stabil... sunt respectat, provin dintr o familie mai mult decat ok, nu sunt bagabont, nu sunt curvar, etc. Nu ai inteles si ai reactionat la fel ca ea, am spus ca am cheltuit bani cu ea, timp, sentimente si multe altele... si am spus asta tocmai pt a evidentia faptul ca imi pasa, pt ca sunt si persoane (cum ar colegul de servici, cu care tocmai am vorbit) care mi-au spus, frate... ce inseamna asta, sa-si plateasca singura!!! Eu nu platesc nimic pt prietena mea! Deci nu ma deranjeaza faptul ca ii platesc Mc Dolandsu' si platesc eu integral benzina si cazarea samd si toate terasele la care iesim si toate sucurile cumparate prin parcuri, samd, DOAR vreau sa evidentiez faptul ca TOCMAI nu sunt asa si ca ii platesc, pt ca daca eram chitros si contau banii atat de mult pt mine, atunci nu-i mai plateam si gata, dar vad ca voi fetele (cel putin tu, Pufa') va deranjeaza ca aduc in discutie lucurl asta. Deci nu trebuie sa fie la cheremul meu, cand bat eu din palme sa vina si sa facem sex, dar macar sa nu ma ia la misto si sa ma refuze frumos, daca intr`adevar ii pasa de mine, si inca o data pt numele lui Dumnezeu, intr-o relatie, ESTE nevoie de SEX, este ceva NORMAL!!! CUm a scris si Ninja2, am nevoie de sex, e ceva normal... toti avem nevoie, mai ales ca e si varsta, deci nu e nimic de condamnat.
Nu vreau sa platesc o curva, am nevoie de o prietena, de sentimente, de iubire sufleteasca!!!

Amarena:

EXACT asta mi-a spus celalalt cuplu cu care ieseam si EXACT EXACT asta i-a spus prietena mea prietenei prietenului meu, care a venit la mine si mi-a spus ca sunt bun dar ca sunt mult prea timid si eu cand am auzit asta, ca sunt bun dar ca sunt mult prea timid, am zis hai sa fiu mai "pervers" si deaia i-am scris asta pe messenger, ca sa vina la mine ca sunt singur acasa si putem sa ne distram si cand am facut asta, nu a fos tbine, s-a suparat pe mine (cred, nu stiu sigur) si mi-a scris: "Cum ai putut sa-mi scri asa ceva pe messenger? Tu nu te gandesti asa putin inainte sa scri ceva? Ce, ti s-au urcat hormonii la cap? Deci, chiar nu pricep de ce reactionezi asa" Iar eu i-am scris dupa aia ca: "Nu este nimic de priceput, sunt un prost caruia i s-au urcat hormonii la cap". Si pe urma m-a sunat ea dupa 4 ore sa ma "mustreze" ca cum mi-am permis sa-i scriu asa ceva pe messenger. Dracu, daca nu facusem niciodata sex cu ea, mai ziceam... ca poate nu i s-a declansat apetitul, dar... am facut sex impreuna numai ca au trecut 2 saptamani, timp in care nu am facut nimic, iar eu ca un om NORMAL nu gibon sa maimuta sau tigan, simt nevoia de activitat sexuale. Iar in astea 2 saptamani am mai tot iesit, ne-am sarutat, ne-am luat in brate, dar o simteam mai rece...

Wanderer:

Frate, scuza-ma ca-ti zic, dar nu mai pot sa ma abtin, deci esti complet paralel, asta cu toate ca apreciez faptul ca mi-ai scris si ai vrut sa ma ajuti.
Nu sunt egoist, daca eram egoist ma gandeam numai la mine, nu-i mai plateam nimic si o bagam in piz^^ ma-sii. N-o mai scoteam la terase, n-o mai sarutam, n-o mai mangaiam, n-o mai luam in brate, n-o ai tineam de mana, nu o ai duceam prin excursii, la terase, pe transfagarasan, la pustinicu, n-o mai scoteam prin parcuri, n-o mai ducea s-o plimb cu grupuri moto de cate 10~15 moticiclete, atmosfera, masini tunate, etc. Frustrat? De ce? WHAT THE FUCK? Frustrat? OMG... Tentativa de cumparare??? WHAT??? Frate, nu ai inteles nimic sa-mi bag ***a!!! Am zis ca mai bine ma duceam la curve la cat am investit in relatia asta, si bani si timp si sentimente si nopti nepierdute, ma duceam la servici a-2-a zi de dimineata si stateam cu ea pana la 3 jumate 4 noaptea si ajungeam acasa si dormeam cateva ore dupa care ma duceam la servici si eu incerc sa o cumpar cu bani? What the fuck are you ppl talking about? ok, `hai sa zicem ca nu v-am dat TOATE detaliile necesare, nici nu aveam cum, ca altfel as fi scris romane. Si inca ceva, crezi ca ma mai chinuiam atata sa scriu sa intreb pe net, sa ma documentez sa ma zbat atata daca nu o iubeam cu adevarat? Frate, sunt femei garla... inca o data, ma duc la curve platesc 150~200 ron, o panarama calumea, care sa arate bine de tot, imi face aia toate placerile si gata daca eu vreau cu adevarat sa cumpar pe cineva. Ce imi place la ea? imi place pur si simplu de ea, m-am atasat de ea, o iubesc... cacat... auzi, cica ce-mi place la ea, e sentimentul ala de iubire profunda. De ce cred ca o iubesc, pt ca are cam acelasi gusturi ca si mine, ii place sa se plimbe cu motocicleta, ii palce sa mergem in excursii, sa ne distram, sa ne plimbam, sa mergem pe la terase, sa radem cu prietenii... de fapt... din cauza asta a si pierdut 2 ani de facultate, ca trebuia sa fie anul 4 si este anul 2 si e ep cale sa piarda si anul asta si deaia ii acord atata credit, pt ca paote fata chiar invata in perioada asta (maine are examen) si e normal sa nu aibe timp si chef, dar totusi... acu 2 seri cand am iesit si i-a zis prietena prietenului meu, ca sa mergem nu stiu unde si sa ne distram, sa bem, etc... nu a zis nu, a zis ok hai sa mergem iar eu EXACT in acel moment i-am zis, mai... dar ai de invatat... bine, sunt constient ca oricum daca stai in camera n-o sa inveti si o sa te gandesti la noi cum o sa ne distram, dar totusi... deci ideea e ca daca ii zice altcineva hai sa ne distram, nu zice nu, iar eu cnad ii propun sa vina pe la mine, sa ne facem de cap ma mai ia si la misto... si am si itnrebat-o inainte, mai... doar nu inveti toata ziua, nu? vorbisem cum ar veni azi la ora 12:00 pt maine de dimineata pana la ora 17:00 cand se intorc ai mei de la munca, timp in care suntem singuri si m-a reguzat so m-a luat si la misto, ca ce... mi s-aiu urcat hormonii la cap? wtf? Ne vedem rar? Unde dracu am scris eu ca ne vedem rar, bai Wanderer. tata, tu nici macar nu ai citit COMPLET ce am scris. Lasa-ne tati, du-te si posteaza in alta parte, te rog frumos, sunt mult prea suparat ca sa ma cert cu tine, sincer... recunosc, sunt prost dispus, dar asta tocmai pt ca imi pasa. Ce facem noi cand suntem impreuna? Ne sarutam, o mangai, o strang in brate...

Bai ninja, frate... sti cata dreptate ai? Eu chiar cred ca e frigida, cum spui tu, ori are pe altcineva si joaca la 2 capate, pt ca altel nu inteleg. Si e foarte posibil sa se joace cu mine, de -a soarecele si pisica. Ai vazut cum e pisica, e in firea ei, se joaca cu soarecele ceva vreme si apoi dupa ce s-a plictisit, il omoara, adica in cazul meu, o sa-mi dea papucii, insa eu nu inteleg, cu ce am gresit, am fost eu vre o jigodie ca sa se comporte ea astfel cu mine? Nu i-am facut nimica rau, doar am distrat-o...
Am intrebat-o daca e orgolioasa asa in general si mi-a spus ca da, dar totusi... e ceva mai mult decat un simplu orgoliu la mijloc, cred eu.

methala: EXACT asa mi-a spus si ea, Dani, relatia noastra nu este eu prietenii tai si tu, relatia noastra esti tu eu, nu mai baga pe altcineva la mijloc, numai ca eu bag si pe altii la mijloc pt ca VREAU sa ma apropii de ea, pt ca IMI PASA, pt ca imi place de ea, pt ca O IUBESC. Doamne in ce hal am ajuns, imi este rusine de mine. :)
NU MA INTERESEAZA CE CRED ALTII DESPRE MINE SAU DESPRE RELATIA MEA CU EA, NU SUNT DISPERAT S-O FUT, vreau DOAR sa ne simtim bine impreuna si da, normal... vreau si s-o fut, pt ca o iubesc si imi place de ea, si e normal sa o fut, pt ca e prietena mea, ce vi se pare anormal in asta? daca eram disperat, pai o futeam in fiecare zi sau poate de mai multe ori in aceeasi zi, dar noi nu facem asta nici macar o data la 3 saptamani, wtf.

mareexecutor:

are pe cineva? ok... sa-mi zica, sa nu ma mai faca sa sufar, ATATA vreau.
N-am inteles ce ai vrut sa spui cu iti imprumut chestia cu a adormit pe mine. Ce ai vrut sa zici, ca si tie ti s-a intamplat la fel odata, sau ce? Scuze, sunt suparat si nervos s i nu inteleg, e si tarziu si mi-e somn.
0

#20 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 31 August 2010 - 11:42 PM

mă fac că nu văd acolo unde ai pus intr-o propoziție gibon țigan și nu mai știu ce pentru că hei;toată lumea știe de la camil petrescu că virginitatea de la o anumită vârstă cauzeaza, și deci:
o fată de 23 de ani (a)doarme in timp ce o mângâi-ațâți, doar daca te găsește tot atât de important și interesant precum o scadere de preț la laptele achiziționat de la țărani in județul Cluj
e din cluj ?
are vaca ?
păi vezi ?!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »