Totul este relativ!
Scris 31 August 2010 - 10:44 AM
expresie folosita foarte des de filosofi pentru a putea argumenta si a putea justifica un adevar discutabil, relativ. pro sau contra?
Scris 31 August 2010 - 11:01 AM
pai sa analizam putin
" totul este relativ "
DACA ASTA E ADEVARAT - inseamna ca NU TOT e relativ - pentru ca "aia" e fix ! - deci se autodenuntza ca fiind gresit
" totul este relativ "
DACA ASTA E ADEVARAT - inseamna ca NU TOT e relativ - pentru ca "aia" e fix ! - deci se autodenuntza ca fiind gresit
Scris 31 August 2010 - 11:21 AM
mica_curioasa, la Aug 31 2010, 10:23 AM, a spus:
Eu acum sunt aceeasi
fals - in "putinul timp" dintre replicile noastre, corpul tau s-a schimbat semnificativ - inclusiv creierul
faptul ca sistemele noastre de receptie nu sunt suficient de sensibile sa perceapa aceasta schimbare in timp "real" nu e o scuza la nivel conceptual
Scris 31 August 2010 - 11:31 AM
Saharian, la Aug 31 2010, 12:21 PM, a spus:
fals - in "putinul timp" dintre replicile noastre, corpul tau s-a schimbat semnificativ - inclusiv creierul 
faptul ca sistemele noastre de receptie nu sunt suficient de sensibile sa perceapa aceasta schimbare in timp "real" nu e o scuza la nivel conceptual
Deci totul e...relativ???
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Dumnezeu a murit" | BObO03 | 19 | 3.590 |
|
Sfarsitul filozofiei? | Tina' | 42 | 3.531 |
|
|
Ea. | 76 | 3.735 |