sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce stiti despre Nu Skin? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 30 August 2010 - 09:16 PM

Azi am fost la o prezentare unde am auzit pentru prima oara de Nu Skin. O prezentare de produse pentru sanatate, frumusete, dar si o posibilitate de afacere.
Sunt deschis la lucruri noi, dar cand vine vorba sa investesc bani ca sa am o afacere de succes sunt cam retinut. Caci vorba aceea: cei prea frumos sa fie adevarat sigur nu.

Un aparat ce este dedicat in special femeilor este Nu Skin Galvanic Spa.

Un prieten care are aparatul si a fost folosit de sotie este foarte dezamagit e el, deoarece sotia s-a invinetit dupa ce la folosit. Poate este mai sensibila.

Urmatorul produs a fost Biophotonic Scanner, care masoara oxidantii care te macina :roll:

Ce stiti de produse?
Cati dintre voi sunt implicati in afacere?
Se spunea in prezentare ca un tip din bucuresti castiga gramada de bani cu afacerea asta. Din pacate nu i-au dat numele.

Nu pentru publicitate am postat, ci datorita comunitatii active de pe forum, care ar putea sa-mi ofere niste raspunsuri.
Deci astept cu interes parerile voastre.
0

#2 Utilizator offline   Xamir. 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-September 10

Scris 06 September 2010 - 06:58 PM

Vezi postareaBahuczki, la Aug 30 2010, 09:16 PM, a spus:

Sfatul pe care eu ti l-as da este sa te informezi cat mai mult inainte de a te decide daca intri sau nu. Eu m-am hotarat acum doua luni sa intru si vreau sa-ti spun ca tot ceea ce se spune la prezentari este adevarat. Eu pana acum nu am descoperit ca am fost mintit cu ceva, doar ca pe parcurs mai afli cateva chestii :think: - dar nimic de care sa te sperii.
Incearca sa intri cat mai mult in contact cu oamenii care fac Nu Skin si vezi ce fel de oameni sunt. Eu unul am cunoscut multe persoane deosebite.
Prima oara aud de reactia adversa de invinetire. Nu stiu ce sa zic. Probabil ca e un caz foarte izolat. Exista si anumite contraindicatii pentru folosirea Galvanic Spa, dar sunt trecute pe prospect.

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 07 September 2010 - 08:20 AM
Motiv editare: scos citat

0

#3 Utilizator offline   John66 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-September 10

Scris 10 September 2010 - 02:43 PM

Despre produse nu as putea sa-ti spun nimic, pentru ca nu le cunosc. Pot doar sa-ti recomand ca, inainte de a te inscrie in sistem si de a face vreo achizitie, sa studiezi bine contractul si partile lui componente (Politici si proceduri si Planul de compensare).
Mai pot sa-ti spun, pe scurt, care sunt diferentele care apar intre o prezentare Nu skin (ca cea de aici, de exemplu http://www.antioxida...m/?afacere-MLM) si prevederile din contract.
1. Pentru a te inregistra ca distribuitor trebuie doar sa platesti taxa de incriere (aprox 100 lei), sau daca te inscrii prin intermediul paginii de net, nu mai ai aceasta taxa. Cumpararea "microfrancizei" nu este obligatorie. Microfranciza este un pachet de produse destinate consumului propriu, si nu revanzarii (le poti revinde doar daca esti PF sau SRL) si nu este prevazuta obligativitatea achizitionarii lui.
2. Pentru a putea incasa comisioanele cuvenite, este obligatoriu ca in fiecare luna sa faci 5 vanzari cu amanuntul catre clienti (dar nu clienti preferentiali). Aici va trebui sa fii atent la modalitatea in care poti vinde. Pentru ca aceasta sa fie legala, asa cum solicita Nu Skin, trebuie sa eliberezi factura/chitanta (deci revenim la PF sau SRL) sau cumpararea sa se faca direct de la firma, pe contul tau, la pret de vanzare cu amanuntul (deci nu cumparare facuta de un client preferential).
3. Tot pentru a putea incasa comisioanele, de la nivelul de distribuitor in sus (adica aspirant la executiv sau mai mult), deci nu de la inceput, trebuie sa ai cumparaturi lunare pentru consum propriu in valoare de vreo 400 lei.

Intr-adevar, cred ca poti face bani din asta daca accepti, in cunostinta de cauza, sa inscrii alte persoane in sistem fara sa le spui adevarul: ca de fapt nu sunt obligate sa cumpere pachetul de 1000 eur.
0

#4 Utilizator offline   Faptesaupareri 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-December 11

Scris 24 December 2011 - 04:19 PM

Nu Skin a creat peste 700 de milionari in $

ADEVARAT sau FALS ? (va rog argumentati)

ADEVARAT:
http://youtu.be/A-SLSygh_FI

Aceasta postare a fost editata de Faptesaupareri: 24 December 2011 - 04:22 PM

0

#5 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 24 December 2011 - 05:01 PM

E un fel de Amway, doar ca nu vinde detergenti, ci pastile. Nu m-am bagat, au o strategie neconvingatoare.
0

#6 Utilizator offline   Faptesaupareri 

• Ghiocel

Scris 24 December 2011 - 06:14 PM

ADEVARAT sau FALS?

Actiunile companiei Nu Skin au crescut peste 450% in perioada 2009-2011, depasind Microsoft si Google?

ADEVARAT:
http://nuskinteapa.b...kin-cu-450.html
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 27 December 2011 - 08:46 AM

Cine NU vrea sa imbatrineasca ... cumpara produse sau actiuni, e greu de hotarit daca a facut alegerea buna!!!
0

#8 Utilizator offline   Faptesaupareri 

• Ghiocel

Scris 28 December 2011 - 10:12 PM

Din acest business sunt foarte multe persoane care au castigat peste 1 milion $
ADEVARAT sau FALS?

1 Million Dollar Circle
5 Million Dollar Circle
10 Million Dollar Circle
20 Million Dollar Circle
Fiecare poate verifica aceste informatii aici:

ADEVARAT:
http://www.nseteamel...recognition-mdc

faptesaupareri@gmail.com
1

#9 Utilizator offline   NuSkin.ro 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-January 12

Scris 07 January 2012 - 10:15 PM

Se pare ca discutiile sunt foarte aprinse. Pro si Contra.
Ca sa putem reactiona prompt va propun si o varianta descoperita recent
chat online pe la adresa http://chatro.ro/chat/NuSkin.htm :ok:

Hai sa vedem cine are dreptate, cine are mai multe argumente !!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Dive fara machiaj
...iti vine sa crezi ca sunt ele?
tosca_5  39 6.273
Replici noi Produsele Revlon angajata_frustrata  9 8.199