sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Omul cu 2 fete Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Etherial 

• Difuse it. Abuse it. Enjoy it!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 08

Scris 30 August 2010 - 04:21 PM

Pe scurt:

Am cunoscut o tipa care a fost cu un tip. Toate bune si frumoase, pana cand prietenii lui a inceput sa spuna lucruri de rau la adresa lui, avand doar un singur tel : acela de a face tot posibilul ca ei 2 sa se desparta. Ea a ramas socata cand a auzit, dar la cat de mult il iubea pe el, n-a mai tinut cont de ce spuneau ei. Il iubea indiferent de ce auzea de el.
Intr-o seara, ei doi s-au dus la aniversarea unei prietene. El a baut peste masura, au aparut discutiile (inevitabile, chiar) intre el si prietenii lui, ea a vrut sa aplaneze cearta, el a injurat-o, s-a ridicat de la masa si a plecat. Ea a mai ramas la o tigara, crezand ca el se va calma si se va intoarce. Nu s-a mai intors, bineinteles. Nu l-a interesat de ea, ce face, daca vine sau daca are cu ce sa vina acasa (se mutasera de curand impreuna).
Prietenii lui nu a lasat-o sa plece, au vorbit cu el la telefon si atunci i-a aratat adevarata fata a prietenului ei: el le spunea lor ca prietena lui este o curva, ca minte, ca inseala si ca nu e buna de nimic. Dupa ce au terminat conversatia, ea a sunat-o si a inceput sa ii spuna sa vina acasa, ca o iubeste si bla bla bla...Ei 2 terminau conversatia, apoi el il suna pe respectivul prieten si ii spunea ca ea e asa si pe dincolo.
Ea a auzit ce a spus prietenul ei, a plans (e normal..cand cineva iti spune ca te iubeste si ca e totul pentru el, si mai ales ca si-a pus familia pe locul 2 numai pentru a fi cu el), a incercat sa doarma, iar dimineata, cand s-a dus "acasa" l-a gasit plangand ca, chipurile nu stia unde a fost.
Au mai fost si alte faze, dar am zis ca "Pe scurt".
Ca sa nu o mai lungesc, Intr-un final, astia 2 s-au despartit. Ea l-a lasat pe el pentru un alt tip. Fostul nu a acceptat despartirea si a inceput sa o ameninte, sa o injure, sa o santajeze, ca mai apoi, dupa ce se termina tot circu' asta, o suna si o implora sa se impace cu el. The end.

Acum intreb si eu: de ce a facut el asa ceva, in loc sa aprecieze efortul depus de ea pentru ca a plecat din sanul familiei? Ea il iubea foarte mult. El nu a facut decat sa dea cu piciorul la relatia...chiar frumoasa as putea spune.

Si apropo....NU e topic pentru concurs :roll:

Aceasta postare a fost editata de Etherial: 30 August 2010 - 04:17 PM

0

#2 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-July 10

Scris 30 August 2010 - 04:42 PM

Sti cum e, oamenii isi au in cap parintii, pe ei insisi, un adult(functiile cognitive superioare sau mai bine zis intelectul), mai au si pe altii.
Parerea mea, baiatul asta avea conflict intre personalitatile astea ale lui, una dintre ele zicea ceva, alta altceva (posibil sa nu fie nici constient de asta, putea sa faca ceva cand gandea ca tasu si sa nu tina minte asta cand gandea ca un adult) e si mai prost, reteta perfecta pentru om ca el.
Intelesai? :roll:
P.s. eu zic ca avea mai multe fete, doar trebuia sa-l observi mai mult, un om in situatia lui e slab psihic, e varza in capul lui, ar avea nevoie de ajutor.

Aceasta postare a fost editata de Ninja2: 30 August 2010 - 04:39 PM

0

#3 Utilizator offline   Etherial 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 04:54 PM

da bă, am īnţeles. Mai...tipu' respectiv, cand stai de vorba cu el, e un om excelent. Dar cand esti implicat/a intr-o relatie cu o astfel de persoana si mai apoi te desparti de ea/el te face in asa fel incat ai impresia ca tu esti de vina pentru tot raul ce i s-a intamplat toata (da! toata) viata. Si ajungi sa mergi pe strada, sa pierzi notiunea timpului si spatiului si....Vorba aia psihologia inversa s-a aplicat pe amica aceea: desi el a avut o mai mare contributie la despartire, tot ea e de vina pentru tot.
0

#4 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 04:56 PM

Da, e de vina conflictul asta interior, sincer iti zic, din ce ai povestit, nu cred ca era constient ca facea asa ceva.
Eu nu m-as simti vinovat de problemele astea in locul ei, e vina lui si a parintilor.
Are noroc ca a scapat asa devreme, cine stie ce putea urma, nu ar fi vrut sa apara la stiri povestea lor nu? :roll:

Aceasta postare a fost editata de Ninja2: 30 August 2010 - 05:01 PM

0

#5 Utilizator offline   Etherial 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 05:05 PM

sincer ma astept la asta de la el. si te contrazic. era constient de ce zicea si ce facea. dar nu ii pasa.
(sper sa nu te superi ca am vorbit cu "bă". e nitel mai finut fata de alte apelative) :roll:
0

#6 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 05:07 PM

Nu ii pasa? s-ar putea sa fie mai rau asa :roll: .
Nu ma deranjeaza.
P.s. te astepti la ceva rau din partea lui? poate n-am inteles eu bine, te referi la ce am zis?
0

#7 Utilizator offline   Etherial 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 05:16 PM

Nu stiu. si nici nu-mi pasa. Ea, dupa cum am mentionat, are deja pe altcineva si e bine-mersi.
Dar de la un om te poti astepta la multe cand ti-e mai bine
0

#8 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 05:25 PM

In topicul asta am putea scrie caracteristicile comune persoanelor cu doua fete, daca exista.
As incepe eu dar pe moment nu-mi vine vreo idee :roll: .
Daca tot il cunosti pe el poate stii si pe altii ca el, ceva comun?
Mi-a venit o idee, nu-s sigur, e instabil psihic.

Aceasta postare a fost editata de Ninja2: 30 August 2010 - 05:31 PM

0

#9 Utilizator offline   Etherial 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 05:33 PM

Probabil ca pe cei care-i cunosc fac lucrul asta ca sa impresioneze.
0

#10 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 30 August 2010 - 08:21 PM

Cam cat de des obisnuia sa bea, si cam in ce stari era cand vorbea cu prietenii respectivi?
Poate sa fie vorba si de imaturitate, de exemplu sa nu vrea sa admita in fata prietenilor ca iubeste pe cineva, ca sa se dea mai "mascul" samd, si de aceea sa se comporte ca un baietel de 14 ani, in sensul ca in public el sa fie cel care pune punct, cel care are ultimul cuvant, cel care conduce etc.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 30 August 2010 - 08:23 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Am nevoie de un sfat !
nu stiu ce sa fac... va rog sa ma ajutati !
Selena06   12 1.892
Replici noi Am nevoie de sperante BellaConcavela  5 1.597
Hot Topic (New) l-am inselat si imi pare rau... LorenaMara  254 16.620
Hot Topic (New) L-ati ierta? tzushk  65 6.955
Replici noi Ajutor sfaturi !
Ajutor am nev de ajutor cu niste sfaturi pentru o fata :X
Horia_sTaR  13 1.775