Am cunoscut o tipa care a fost cu un tip. Toate bune si frumoase, pana cand prietenii lui a inceput sa spuna lucruri de rau la adresa lui, avand doar un singur tel : acela de a face tot posibilul ca ei 2 sa se desparta. Ea a ramas socata cand a auzit, dar la cat de mult il iubea pe el, n-a mai tinut cont de ce spuneau ei. Il iubea indiferent de ce auzea de el.
Intr-o seara, ei doi s-au dus la aniversarea unei prietene. El a baut peste masura, au aparut discutiile (inevitabile, chiar) intre el si prietenii lui, ea a vrut sa aplaneze cearta, el a injurat-o, s-a ridicat de la masa si a plecat. Ea a mai ramas la o tigara, crezand ca el se va calma si se va intoarce. Nu s-a mai intors, bineinteles. Nu l-a interesat de ea, ce face, daca vine sau daca are cu ce sa vina acasa (se mutasera de curand impreuna).
Prietenii lui nu a lasat-o sa plece, au vorbit cu el la telefon si atunci i-a aratat adevarata fata a prietenului ei: el le spunea lor ca prietena lui este o curva, ca minte, ca inseala si ca nu e buna de nimic. Dupa ce au terminat conversatia, ea a sunat-o si a inceput sa ii spuna sa vina acasa, ca o iubeste si bla bla bla...Ei 2 terminau conversatia, apoi el il suna pe respectivul prieten si ii spunea ca ea e asa si pe dincolo.
Ea a auzit ce a spus prietenul ei, a plans (e normal..cand cineva iti spune ca te iubeste si ca e totul pentru el, si mai ales ca si-a pus familia pe locul 2 numai pentru a fi cu el), a incercat sa doarma, iar dimineata, cand s-a dus "acasa" l-a gasit plangand ca, chipurile nu stia unde a fost.
Au mai fost si alte faze, dar am zis ca "Pe scurt".
Ca sa nu o mai lungesc, Intr-un final, astia 2 s-au despartit. Ea l-a lasat pe el pentru un alt tip. Fostul nu a acceptat despartirea si a inceput sa o ameninte, sa o injure, sa o santajeze, ca mai apoi, dupa ce se termina tot circu' asta, o suna si o implora sa se impace cu el. The end.
Acum intreb si eu: de ce a facut el asa ceva, in loc sa aprecieze efortul depus de ea pentru ca a plecat din sanul familiei? Ea il iubea foarte mult. El nu a facut decat sa dea cu piciorul la relatia...chiar frumoasa as putea spune.
Si apropo....NU e topic pentru concurs
Aceasta postare a fost editata de Etherial: 30 August 2010 - 04:17 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS