Am o problme , Am avut un antivirus NOD32 si am dat sa scaneze Local C: si D: , dupa ce a termina cred ca a sters ceva fisier din windows , si acuma nu mai pot sa deschid programe din windows cum ar fi Volume control sau sa dau proprieties pe desktop nimic , doar netul il pot folosi si microsoft word , pozele le pot vizualiza ..nu pot sa mai instalez nimic pe el , de fiecare data cand incerc sa instalez ceva imi apare " Windows cannot find "rundll32.exe" . Mare sure you typed the name correctly , and then try again . To search for a life , click the Start Button , and then click Search . "
Am incercat sa reinstalez windowsul , am bagat cd-ul dar nu imi buteaza direct dupa ce dau restart , am intrat in bios la sertari sa booteze si imi apare acolo : 1 Cd-ROm la al 2 lea imi apare Hard-disk si cand dau pe hard disc imi apare semnul exclamarii si scrie IDE Drive 3
Sper ca m-am facut inteles ...

Va rog sa ma ajutati si sa-mi ziceti si mie cum remediez problema asta
mentionez ca cd-ul cu windows ii bootabil si cd-romul nu poate fi de vina pentru ca am mai cerut un alt cd-rom de la altcienva si e aceasi problema , am incercat sa schimb cablurile sa le scot sa le bag iar dar tot asa face
Va rog sa ma ajuti si pe mine

astept e-mail cipri_V@yahoo.com ,Ms fain