Cantitate, nu calitate
Scris 29 August 2010 - 11:34 AM
Este o inflatie de topicuri de toata jena, cu subiecte puerile, toate pt a da o fuga in nu stiu ce locatie.... S-a pierdut pe drum esenta acestui forum , dintr-o mare familie a devenit un balci, un bazar . Si este strict vina acestui concurs care a indemnat la cantitate, nu la calitate.... Nu stiu cine s-a gandit la asa ceva , dar ce stiu sigur este ca vrea sa urce cateva pozitii in Google search si sa ia mai multi bani pentru publicitatea afisata.... Ehhh, interesele financiare mai inainte de toate...
Dar de aici pana la a scadea media de calitate atat de jos era o cale foarte lunga...dar pe care acest forum nu mai are mult si o parcurge! Mai lipseste un concurs prin care sa fie premiat cel care scrie cele mai multe cuvinte intr-un post ...atunci sa vedeti balarii si mai mari decat au aparut in ultimele 2-3 luni...
Felicitari Roportal, te duci la vale!
Scris 29 August 2010 - 11:39 AM
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 29 August 2010 - 11:45 AM
Scris 29 August 2010 - 11:55 AM
Mai lipsesc urmatoarele topicuri :
1. cat de mult sare un cangur beat ( topic pentru concurs la aria "animale de companie")
2. O zi din viata unui gandac de bucatarie ( idem ca mai sus )
3.Am 6 ani si sunt virgin...e grav?
Nu mai are rost...Topicuri de 2 pagini care mor repede si sigur..
Eu doar ma uit...dar banuiesc ca am si eu dreptul la o parere..macar apreciati ca eu nu am mai "poluat" forumul de foarte mult timp cu idiotenii... Acum e prima data dupa mult timp!
Aceasta postare a fost editata de crystyann: 29 August 2010 - 11:55 AM
Scris 29 August 2010 - 11:56 AM
crystyann, la Aug 29 2010, 12:34 PM, a spus:
Este o inflatie de topicuri de toata jena, cu subiecte puerile, toate pt a da o fuga in nu stiu ce locatie.... S-a pierdut pe drum esenta acestui forum , dintr-o mare familie a devenit un balci, un bazar . Si este strict vina acestui concurs care a indemnat la cantitate, nu la calitate.... Nu stiu cine s-a gandit la asa ceva , dar ce stiu sigur este ca vrea sa urce cateva pozitii in Google search si sa ia mai multi bani pentru publicitatea afisata.... Ehhh, interesele financiare mai inainte de toate...
Dar de aici pana la a scadea media de calitate atat de jos era o cale foarte lunga...dar pe care acest forum nu mai are mult si o parcurge! Mai lipseste un concurs prin care sa fie premiat cel care scrie cele mai multe cuvinte intr-un post ...atunci sa vedeti balarii si mai mari decat au aparut in ultimele 2-3 luni...
Subscriu
Scris 29 August 2010 - 12:05 PM
Topic pt concurs : Simbolistica cifrei 1 in mitologia indiana
simbolistica cifrei 1 in mitologia greaca
simbolistica cifrei 1 in mitologia maiasa
simbolistica cifrei 1 in mitologia incasa
simbolistica cifrei 1 in mitolgia romana
Simbolistica cifrei 2 in mitologia indiana
simbolistica cifrei 2 in mitologia greaca
simbolistica cifrei 2 in mitologia maiasa
simbolistica cifrei 2 in mitologia incasa
simbolistica cifrei 2 in mitolgia romana
Simbolistica cifrei 3 in mitologia indiana
simbolistica cifrei 3 in mitologia greaca
simbolistica cifrei 3 in mitologia maiasa
simbolistica cifrei 3 in mitologia incasa
simbolistica cifrei 3 in mitolgia romana
Si putem continua asa pana la simbolistica infinitului in diverse mitologii.....
Doar de aici poti scoate zeci de milioane de topicuri pentru concurs!
Scris 29 August 2010 - 12:07 PM
crystyann, la Aug 29 2010, 12:55 PM, a spus:
1. daca voiai sa iti spui DOAR o parere (ca deh, cu totii suntem datori cu o parere), era suficient sa scrii pe unul din cele 50 de topicE deschise DEJA, cu parereri despre concurs. Unele chiar asa se si numesc.
2. esti constient ca participi la concurs, nu?
3. te-ai trezit cu vreo luna mai tarziu.
Scris 29 August 2010 - 12:17 PM
crystyann, la Aug 29 2010, 12:34 PM, a spus:
si subscriu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
INVITATIE LA BALEA LAC | kosfunny | 1 | 3.336 |
|
cataline....... | crystyann | 8 | 6.408 |
|
|