Brusc, dupa o luna a inceput sa se plictiseasca, si dupa inca o luna in care m-au chinuit intrebari si indoieli ce erau mai mult intuitie decat dovezi, n-am mai suportat, sa-i vad lipsa de interes si am pus capat. El s-a conformat, parea chiar eliberat, sincer, nu m-am asteptat.
Am aflat mai tarziu ca mentinea corespondenta cu fosta lui prietena desi ma asigura ca nu mai au nimic de impartit, dar nu inteleg de ce a mintit cand mi-a zis de un chef unde a mers inainte cu o luna de a fi cu mine, unde mi-a zis ca a fost singur desi era cu fosta (mai ales ca eu nu l-am intrebat, el s-a apucat singur sa pove)
Am suferit enorm, a fost un an groaznic, dar am zis ca nu am fost eu cea care a gresit, el trebuie sa vrea sa fie cu mine pt ca-l iubeam prea mult ca sa suport o relatie numai asa, fara implicare totala din partea lui. (sunt cam orgolioasa dar si pasionala, vreau totul sau nimic)
Timpul a vindecat tot, dar dupa 2 ani el a inceput iar sa ma caute, eu deja locuiam in alt oras, facea naveta, imi cara bagaje pt ca n-am masina, era cuminte ca un mielusel, mi-a zis ca regreta, ca face orice numai sa-i mai dau o sansa, ca si-a dat seama ca a fost un prost, ca n-a avut motive pt ce-a facut, ca nu stie ce l-a apucat, ca el de mult a vrut sa ma caute dar n-a avut curaj, ca si-a dat seama ca-stot ce-si doreste, ca asteapta oricat, pana o sa-l iau inapoi etc etc.
Am reinceput relatia cu multa reticenta, si n-o reincepeam daca nu vedeam cum colega de apartament ii face ochi dulci cu nesimtire, asa ca am facut-o doar din orgoliu.
i-am zis sa fie atent ca e ultima lui sansa , ca n-am incredere in el si ca-i cer doar 2 lucruri: fidelitate si sa nu ma minta. I-am zis ca prefer sa-mi spuna ceva neplacut, sa ma supar dar sa-mi treaca, decat sa ma minta frumos si sa descopar, pt ca n-o sa-l iert. (Am avut in familie un caz de barbat afemeiat si mincinos care mi-a marcat-o si nu mai suport minciunile legate de relatii si dragoste)
iata problemele: suntem de ceva vreme impreuna si el imi da multe dovezi de dragoste, e la fel de tandru ca inainte, ba mai mult. Dar l-am prins cu mai multe minciuni si nu mai am incredede in el. Ma macina ingrozitor.
Cum sa stau cu un barbat care ma minte fara sa tresara, privindu-ma in ochi?!
iata ce ma macina:
1. mi-a zis de cum a fost intr-o calatorie singur pe vremuri , bla bla, si am aflat ca a fost cu o tipa ) de ce sa minta? eu nu l-am intrebat nimic!)
2. La inceputul relatiei, vorbind de servici o pomenea de fiecare data pe o colega care lucreaza in alta cladire, pana m-am enervat. de atunci n-a mai zis nimic. Mi-a jurat ca nu-i genul lui, ca n-au avut nimic, doar ca mai vb. Dar i-am gasit parola de mail, si i-am gasit acolo un set de poze cu ea in slip topless de 2 ani ( noi nu eram impreuna inca la acea data). Ce cauta alea salvate daca nu a placut-o??
Pot eu sa fiu sigura ca n-au avut nimic sau n-au sa mai aiba? De ce la un mom dat colegii lor bateau apropouri razand (ea e maritata)
3. Mi-a dat parola de la un mail neimportant , e numele meu de alint, si mi-a zis ca a schimbat parola de cand e cu mine (iar a vb fara sa-l intreb). Dar e aceeasi parola cu cea de la mailul ce l-am descoperit, si am gasit dovezi prin mailuri ca parola e de cel putin un an inainte de a fi noi impreuna) deci alta minciuna. I-amzis ca nu cred ca parola e de cand suntem noi, si mi-a jurat, si s-a muncit vreo 10 min sa ma convinga, mai ca l-as fi crezut daca nu vedeam cu ochii mei dovada.
4. Am gasit un mail datand de la prima noastra relatie, in care-i scrie un mesaj scurt fostei care era in America si i se adreseaza cu "puiutule". Nu mi se pare normal sa-i spui fostei puiut cand tu esti cu alta fata si ii tot spui cum ca nu mai ai nici o treaba cu fosta. stiu ca fost demult, dar de ce a facut-o??
Mai adaug ca are o varsta si vrea sa se insoare, si incep sa am indoieli ca sta cu mine din dragoste adevarata sau sa fie in randul lumii ( eu fac parte dintr-o fam buna, sunt draguta, si in oraselul nostru nu prea ai de unde alege, toti sunt in spania sau marile orase)
Nu mai am incerdere in el si vreau sa-l las!!!
Il uras si ma simt tradata, ma gandesc sa nu ma insele cu colega, etc etc.
e oribil sa nu ai incerdere in omul pe care-l iubesti!!
oare sunt paranoica?
Nu-l mai cred cand imi spune ca eu sunt singura pe care-a iubit-o, etc etc. La fel le-a zis la toate..
Contact
Facebook
Twitter
RSS