Aceasta postare a fost editata de bydy: 05 October 2010 - 05:53 PM
Feminismul a ucis dragostea romantica ?
Scris 26 August 2010 - 08:48 AM
De ce vreti oameni dragoste? va plac comportamentul compulsiv si distorsionarea realitatii asa mult? doar pentru un drog al creierului?
Scris 26 August 2010 - 09:00 AM
Ninja2, la Aug 26 2010, 09:48 AM, a spus:
De ce vreti oameni dragoste? va plac comportamentul compulsiv si distorsionarea realitatii asa mult? doar pentru un drog al creierului?
Dahaaa, dha, dha.....
Ce vrei? Tzaca paca si gata?
Ce treaba are feminismul cu dragostea roamntica? Zice la feminism ca sa nu mai fii romantica?
Scris 26 August 2010 - 05:41 PM
Romantismul tine de un singur lucru , si anume de iubire. Nu tine nici de niciun alt factor extern si nici de vreo manifestare din asta iesita din comun (petale de trandafiri &shit).
Toata chestia asta cu feminismul si cu lupta dintre sexe e un mare bullshit care se poate manifesta nestingherit fix acolo unde lipseste iubirea.
Toata chestia asta cu feminismul si cu lupta dintre sexe e un mare bullshit care se poate manifesta nestingherit fix acolo unde lipseste iubirea.
Scris 26 August 2010 - 05:38 PM
scorpioane ? exploatezi femeile ca sa capeti puncte pentru concurs..si nu numai tu
Scris 26 August 2010 - 05:45 PM
Sicily, la Aug 26 2010, 05:41 PM, a spus:
Romantismul tine de un singur lucru , si anume de iubire. Nu tine nici de niciun alt factor extern si nici de vreo manifestare din asta iesita din comun (petale de trandafiri &shit).
Defineste-mi iubirea Ce ntelegi tu prin iubire? Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru ca iubirea sa poata aparea?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dilema :) |
Shiva* | 747 | 49.837 |
|
Cat de mult conteaza intr-o relatie ?
...inaltimea partenerului. |
Sabrinna | 106 | 17.018 |
|
Chestionar:
pareri... |
Armina | 3.650 | 196.995 |
|
Simtul umorului
din perspectiva fetelor |
Abc2009ro | 17 | 1.689 |
|
Bărbaţii sunt programaţi biologic să aibă grijă de copiii lor | Fluturel | 7 | 732 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS