Intrebare de ce?
Scris 24 August 2010 - 11:40 PM
Am intrat si io pe acest forum cu urmatoarea problema:
A trecut 2 ani de cand am intalnit aceasta fata care mi-a zdruncinat lumea;Ne vedeam o data pe saptamana si atata.In acea perioada traiam numa sa vina urmatoarea miercuri sa o pot vedea din nou.Intr-un final am incercat sa o invit in diferite locuri dar ea ma refuzat"ba ca are treaba", "ba ca nu stie ce va face in acel moment",in alte cuvinte nu ma place;(mai erau niste semne mici care banuiesc ca eu leam inteles gresit)finalu ii acelasi;ea nu ma place.A trecut anu respectiv;am dat bacu si fiecare a plecat in directi diferite,(ptr a intelege asta sa intamplat acu un an)
Eu am plecat din oras la faculta,ea a ramas in oras.Am zis ca dc plec si las totu in urma o sa uit,o sa trec peste.In acest moment este un an de cand sa intamplat asta si iata-ma aici cu o problema serioasa: ea nu ma place dar eu nu o pot uita;
In fiecare zi ma chinui sa nu imi amintesc de ea si nu pot.In orasu nou mai puteam avea cv ocazii cu alte fete dar EFECTIV nu gasesc dorinta de a ma obosii cu ele;Dupa ce sting lumina in camera mai trece o ora gandindu-ma la ea inainte sa adorm,si la fel dimineata o ora pina ies din pat;Ziua nu mai pot gasi puterea de a rade. Toti prieteni pe care ii am pe care i-am intrebat imi dadeau acelasi raspuns"incearca sa o uiti"lucru ce am zis clar ca nu pot:|.Is constient ca alta solutie nu am dar nu pot.Am scris acest mesaj ca anonim ptr simplu fapt ca am simtit nevoia sa spun adevaru necenzurat,cu o mica speranta ca poate unul dintre voi are vreo idee ce io nu mam gandit;si va rog fara batjocura ca chiar nu am chef de asa ceva
va multumesc pentru rabdarea acordata in citirea acestui topic
Scris 24 August 2010 - 11:44 PM
Inainte de culcare te gandesti vreodata si la ce NU are ea?
Asta e intrebarea mea.
Trec anii pe langa tine.E pacat ca din cauza uneia ce nu te-a placut sa piarda atatea fete placerea de a te cunoaste.Gandeste si asa.
Scris 24 August 2010 - 11:52 PM
ce ma gandesc io seara ii ca DE CE nu m-a plcaut? si la intrebarea asta am gasit prea multe raspunsuri ce mau demolat in interior,si io acuma lucrez sa la imbunatatesc sperand ca o data ma voi mai intalni cu ea si situatia va fi schimbata
Si da,de multe ori miam pus intrebarea ca de ce imi place asa mult de ea;Nu pot sa imi explic dar cand ma uit in ochii ei simt un sentiment de liniste la fel si cand o aud vorbind,si sa recunosc o chestie: ea ii singura fata la care ma uitam doar in OCHII ei si nu in decolteu ei(sincer)
Scris 25 August 2010 - 12:02 AM
Si vei invata pe pielea ta ca nimeni nu este PERFECT(cum ai spus despre fata asta),nici chiar tu.
Incearca sa iti umpli mintea cu altceva inainte sa mergi la somn,asa nu te vei mai gandi la ea.Eu nu cred ca nu te-a placut,cred doar ca nu TE MERITA.Atat.
Scris 25 August 2010 - 12:03 AM
Rhini, la Aug 25 2010, 12:59 AM, a spus:
cu nici una...nici inainte cu nici una ...dar diferenta ii ca inainte mai imcercam. acuma nu mai gasesc vointa sa mai incerc
BlueSugar, la Aug 25 2010, 01:02 AM, a spus:
zici asta de parca eu as fi un print,chiar tu ai zis ca nimeni nu ii pefect....de ce sa nu ma merite ?...si io is un om ca toti altii
Aceasta postare a fost editata de harkonen: 25 August 2010 - 12:03 AM
Scris 25 August 2010 - 12:03 AM
Scris 25 August 2010 - 12:16 AM
harkonen, la Aug 25 2010, 12:03 AM, a spus:
In astia 2 ani ea nu te-a prea onorat cu atentia ei,cu toate ca tu inca te gandesti la ea.Frumos din partea ei ar fi fost sa-ti spuna in fata ce si cum,inainte ca tu sa te amorezezi de ea.
Problema ta este ca nu ai avut inainte si dupa ea nici o alta fata.Nu ai cu ce compara.
Eu stiu asa:unu care se pipi pe mine si sentimentele mele frumoase nu merita nimic de la mine,nici macar un gand.Niciodata.
Dar ma rog,la 19 ani nu prea credeam in asta.Acu o mai curs ceva apa pe Dunare,dar am invatat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Profilul psihologic" in functie de aspectul nostru fizic cel de toate zilele | Cristi din prahova | 123 | 3.944 |
|
Declaratie de dragoste | Itsi Bitsi | 129 | 9.592 |
|
ce sunt ei cu adevarat? |
Cristi din prahova | 256 | 21.876 |
|
Dependenta de indragosteala?
cele mai frumoase momente sunt la inceputul unei relatii |
Juless | 26 | 5.506 |
|
Cand sunt femeile rele ?
|