Pagina 1 din 1
Pace, pace, īntre două dobitoace... (topic pentru concurs) ...sau īntre doi dobitoci - inclusiv varianta īmpăcării mixt
Scris 24 August 2010 - 01:44 AM
N-am să vă īntreb de ce vă certaţi, cum vă certaţi, ce poziţii vă plac atunci cānd faceţi aşa ceva, etc.
Da' mai īncercaţi să vă şi īmpăcaţi! Suntem oameni şi aşa e normal, să mai renunţăm uneori la orgolii.
Bine, suntem de fapt useri şi ipotetic scrind, ne cam detaşăm de normalitate.
Hai, vă rog eu, să īncercăm să facem un lanţ de IP-uri şi să dansăm īn jurul focului. Sau īn jurul cooler-ului... īn fine.
P.S.: Să nu vă beţi decāt propria urină, dacă vreţi cumva să atingeţi alte culmi ale concilierii inter-virtuale. Nu de alta, dar fizic e imposibil. Poate doar dacă īmpărţiţi acelaşi loc la calculator....
Gata, piss... şi pace!
L.E.: Cānd va avea timp vreunul din moderatori, să mai adauge un "e" la "mixt". Mulţumesc.
Da' mai īncercaţi să vă şi īmpăcaţi! Suntem oameni şi aşa e normal, să mai renunţăm uneori la orgolii.
Bine, suntem de fapt useri şi ipotetic scrind, ne cam detaşăm de normalitate.
Hai, vă rog eu, să īncercăm să facem un lanţ de IP-uri şi să dansăm īn jurul focului. Sau īn jurul cooler-ului... īn fine.
P.S.: Să nu vă beţi decāt propria urină, dacă vreţi cumva să atingeţi alte culmi ale concilierii inter-virtuale. Nu de alta, dar fizic e imposibil. Poate doar dacă īmpărţiţi acelaşi loc la calculator....
Gata, piss... şi pace!
L.E.: Cānd va avea timp vreunul din moderatori, să mai adauge un "e" la "mixt". Mulţumesc.
Scris 25 August 2010 - 06:49 PM
Chiar vă simţiţi cu toţii īmpăcaţi īntre voi? Ori am deschis eu topicul din greşeală pe acasă.ro, ori vă īnţelegeţi prea bine şi mi se pare mie. Da, sigur...
Scris 25 August 2010 - 07:10 PM
Da' poate īn topicul ăla nu tre' să-ţi pară neapărat rău dacă l-ai făcut pe unul bou.
Aceasta postare a fost editata de Nicusor de la Bacau: 25 August 2010 - 07:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rolul omului in viitor...?
Tehnologia si informatica automatizeaza aprope tot |
danyel7002 | 4 | 2.671 |
|
m-a traznit o idee!
brainiacs |