sau Inregistrare

• 65 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Alimentatia si biblia Evaluare topic: * * - - -

#21 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 23 August 2010 - 06:18 PM

Vezi postareaAujourdhui, la Aug 23 2010, 07:05 PM, a spus:

ma uit la cei ca tine (care se cred super destepti din motiv ca ei nu cred in dumnezeu ) si tare as vrea sa va pot vedea fetele atunci cand (doamne fereste ) doctorul va spune ca aveti o boala incurabila ,sau cand pierdeti pe cineva foarte drag voua .
biblia spune ca dumnezeu nu se lasa batjocorit . si asta ce ar putea insemna ? numai voi stiti !

Hai mai las-o!
La noi in biserici e plin de mosi si de babe care n-au calcat in viata lor prin biserica, dar la batrinete cind se apropie moartea devin brusc cei mai bisericosi oameni din lume.
Aia nu e credinta, e doar frica de moarte.

Aceasta postare a fost editata de florianb: 23 August 2010 - 06:18 PM

0

#22 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 23 August 2010 - 06:26 PM

Vezi postarea**Lux**, la Aug 23 2010, 05:37 PM, a spus:

adica tu interpretezi ca , carne fara sange e ok? si cum e aceasta carne '' ca si iarba''? sau spune-mi unde scrie ca '' v-am dat carne sa mancati''? :blink:

Mai **Lux**. Tu spui ca din versurile alea nu permit carnea fara sange.Nu imi dau seama cum o sucesti, insa hai sa acceptam. Hai sa zicem ca atat eu cat si tu, ne inselam in interpretare. Hai sa luam alte doua exemple, chiar trei, de mari oameni ai credintei in Dumnezeu care au inteles corect versurile.

1. Noe.Singurul om scapat la sfarsitul lumii.
"Noe a zidit un altar Domnului; a luat din toate dobitoacele curate si din toate pasarile curate si a adus arderi de tot pe altar." (Fac.8:20)
Jertfa singura, fara partasia celui ce aduce jerfta cu acea jertfa, este zero. Deci, pentru a fi primita, Noe a maqncat din acele jertfe de carne fara sange.

2. Avraam. Marele om al credintei.
"Si Avraam a alergat la vite, a luat un vitel tanar si bun si l-a dat unei slugi sa-l gateasca in graba." (Fac.18:7)
Dupa cum vezi, Avraam si-a cinstit musafirii cu carne fara sange, taind vitelul. Nicidecum nu a taiat sfecla. :blink:

3. Isus. Fiul lui Dumnezeu facut om.
"Isus a luat cele cinci paini si cei doi pesti, Si-a ridicat ochii spre cer si le-a binecuvantat. Apoi le-a frant si le-a dat ucenicilor sa le imparta norodului." (Luc.9:16)
Pestele, a fost pentru Isus una din mancarile preferate. Nu soia sau uleiul de in. :blink:
De altfel, in pilde Isus a folosit ca exemplificare pozitiva taierea vitelului cu ocazia unor mari evenimente."Aduceti vitelul cel ingrasat si taiati-l. Sa mancam si sa ne inveselim". (Luc.15:23)
Cat despre porci, singura lor intrebuintare a fost ca locuinta pentru legiuneile de draci alungati din oameni. :o:

Vezi postareaflorianb, la Aug 23 2010, 07:18 PM, a spus:

Aia nu e credinta, e doar frica de moarte.

Sentimentul fricii de moarte este normal pentru orice om.

Aceasta postare a fost editata de hans: 23 August 2010 - 06:32 PM

0

#23 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:29 PM

Vezi postareahans, la Aug 23 2010, 07:26 PM, a spus:

Cat despre porci, singura lor intrebuintare a fost ca locuinta pentru legiuneile de draci alungati din oameni. :blink:

Sentimentul fricii de moarte este normal pentru orice om.

De aici se vede inalta spiritualitate si credinta puternica a acestor animale, in stare sa faca fata pina si dracilor.

O fi normal, dar nu trebuie confundat cu credinta.
0

#24 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:39 PM

Vezi postareaflorianb, la Aug 23 2010, 07:29 PM, a spus:

De aici se vede inalta spiritualitate si credinta puternica a acestor animale, in stare sa faca fata pina si dracilor.

Zici ca vezi si spiritualitatea porcilor? Subtil spirit de observatie ai! :blink:
0

#25 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 23 August 2010 - 06:42 PM

Vezi postareaX.E.N.A., la Aug 23 2010, 04:21 PM, a spus:

adica sa nu-l mananci de viu.

Poti tu sa scoti tot sangele din carne?
Mereu e interpretat intr-un mod aberant versetul asta -ca si cum este ok sa mananci carne -dar fara sange,sau sange eventual,fara carne...
Eu nu mananc carne,dar nu din pricina Bibliei.Insa adventistii nu manaca nici ei carne,din pricina acestor cuvinte din Biblie.
Macar ei nu au rastalmacit textul asta,cum fac alte culte crestine.

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 23 August 2010 - 06:43 PM

0

#26 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:44 PM

Vezi postareahans, la Aug 23 2010, 07:39 PM, a spus:

Zici ca vezi si spiritualitatea porcilor? Subtil spirit de observatie ai! :blink:

Orice animal e mai spiritual decit omul. Nu mai inteligent, mai spiritual.
0

#27 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:46 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 23 2010, 07:42 PM, a spus:

Insa adventistii nu manaca nici ei carne,din pricina acestor cuvinte din Biblie.
Macar ei nu au rastalmacit textul asta,cum fac alte culte crestine.

Ei vezi?De asta spuneam eu ca sectele crestine sunt o incercare reusita de evolutie a crestinismului traditional ortocatolic.

Totusi, pentru cultura ta generala, sa stii ca si adventistii mananca carne. Intr-o proportie mai mica, dar mananca.

Vezi postareaflorianb, la Aug 23 2010, 07:44 PM, a spus:

Orice animal e mai spiritual decit omul.

Si cum se manifesta spiritualitatea asta despre care vorbesti? :blink:

Aceasta postare a fost editata de hans: 23 August 2010 - 06:46 PM

0

#28 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:50 PM

Vezi postareahans, la Aug 23 2010, 07:26 PM, a spus:

3. Isus. Fiul lui Dumnezeu facut om.
"Isus a luat cele cinci paini si cei doi pesti, Si-a ridicat ochii spre cer si le-a binecuvantat. Apoi le-a frant si le-a dat ucenicilor sa le imparta norodului." (Luc.9:16)
Pestele, a fost pentru Isus una din mancarile preferate. Nu soia sau uleiul de in. :blink:
De altfel, in pilde Isus a folosit ca exemplificare pozitiva taierea vitelului cu ocazia unor mari evenimente."Aduceti vitelul cel ingrasat si taiati-l. Sa mancam si sa ne inveselim". (Luc.15:23)

Asa scrie in evangheliile canonice,aranjate de catre popi...uite-te ce scrie intr-o apocrifa,daca esti curios care era opinia reala a lui Isus in privinta asta:
http://www.scribd.co...ratura-Eseniana
Sper ca nu o sa-mi spui ca nu te intereseaza o evanghelie care a scapat cenzurii si rastalmacirilor bisericii.
0

#29 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:49 PM

Vezi postareaArcangelo, la Aug 23 2010, 07:50 PM, a spus:

Asa scrie in evangheliile canonice,aranjate de catre popi...uite-te ce scrie intr-o apocrifa,daca esti curios care era opinia reala a lui Isus in privinta asta:

Sper ca nu vrei sa-mi explici cum ca Isus era de fapt vegetarian. Dupa care o sa-mi spui ca-i placea Maria Magdalena. Si in final,s-a indragostit de femeia... Ioan... Si in finalul suprem, sa-mi explici ca tu esti un urmas vrednic de-al lui Isus...:blink: :blink:

Aceasta postare a fost editata de hans: 23 August 2010 - 06:50 PM

0

#30 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 August 2010 - 06:52 PM

Vezi postareahans, la Aug 23 2010, 07:49 PM, a spus:

Sper ca nu vrei sa-mi explici cum ca Isus era de fapt vegetarian. Dupa care o sa-mi spui ca-i placea Maria Magdalena. Si in final,s-a indragostit de femeia... Ioan... Si in finalul suprem, sa-mi explici ca tu esti un urmas vrednic de-al lui Isus...:blink: :blink:

Eu sa-ti explic? -e trist ca cineva care se considera crestin,nu e macar curios sa citeasca o evanghelie in care ar putea sa fie cuvintele reale ale lui Isus.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 65 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Reincarnarea in...Biblie * * * - - Arcangelo  214 23.848
Hot Topic (New) Atasamente Despre... mar si pacatul pri...mar
cine ma poate lamuri?
octav.c  152 13.124
Replici noi Codex Gigas
Biblia Diavolului
Raffael Aedrius  5 2.509
Hot Topic (New) Cartea lui Enoh
topic combinat
BigDefender  29 20.389
Hot Topic (New) Atasamente Numerele Bibliei
semnificaţia numerelor-definiţia biblică a lor
zexelica  782 41.625