sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

unde ati fost de craciun,revelion? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   brigittealitta 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-December 05

Scris 02 January 2006 - 10:16 PM

ma intereseaza unde ati fost de revelion si cat v-a costat.eu am fost la moeciu la casa loredana si aia sunt niste marlani.sunt niste gazde super naspa.
0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 02 January 2006 - 10:19 PM

Eu am fost la o petrecere, la un amic. A fost foarte frumos, m-am distrat de minune. :smartass:

Aceasta postare a fost editata de heidy_2005: 02 January 2006 - 10:19 PM

0

#3 Utilizator offline   oana*gabriela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-December 04

Scris 03 January 2006 - 11:57 AM

pe mine m-a costat 15 lei noi - ca atat am pus fiecare ca sa luam mancare, bautura.. si mancare :D plus.. bluzita sa zicem.
ne-am desfasurat acasa la o prietena din grup.. si fu dragut. imi vine si acu sa-l capacesc pe cel ce s-a autoproclamat dj pentru ca (in a mea opinie) a distrus majoritatea serii prin tampeniile pe care le-a pus. dar momentele de "headbanging" cu pretenele m-au facut sa uit de ... asta. si am ramas cu o fantastica durere de gat - suplimentata de mine in dimineata de dupa - care ma duce cu gandul la momentele dragute :smartass:

0

#4 Utilizator offline   Bobby_Ecko83 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 02-January 06

Scris 03 January 2006 - 01:16 PM

De data asta n-am mai fost asa de norocos ca anu trecut(am fost la o cabana in Fagaras) si am facut revu la niste prieteni aks ,dar tot a fost marfa! :smartass: :D
0

#5 Utilizator offline   safdf sfsa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-August 05

Scris 03 January 2006 - 01:46 PM

am fost la cineva acasa, ma ajuns vreo 65 de lei(nepunand la socoteala banii pt haine) toate bune si frumoase dar multe parti rele:1)multi manelisti si 2)ori a innebunit lumea ori m-am dus eu de rapa...ce sa zic a fost o combinatie de Lacrimi de iubire,Din dragoste,Surprize surprize,Iarta-ma si Tradati in dragoste asa ca sa speram ca la anu sa fi mai bine.:smartass:
0

#6 Utilizator offline   sweety_girl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 03 January 2006 - 10:48 PM

pai de Craciun am fost acasa....nu prea vad sa fac sarbatorile de caraciun in alta parte, iar revelionul a fost la cineva acasa...nu prea cunosteam lumea dar a fost frumos...ca eram cu prietenul si mi-a placut :tongue: :doh:

Aceasta postare a fost editata de sweety_girl: 03 January 2006 - 10:49 PM

0

#7 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 04 January 2006 - 10:14 AM

de craciun la mine si la el..doar noi la film ...de revelion am fost eu , el si prietna mea la el..am vazut un foc frumos de artificii, ne-am distrat ca ne-am fcaut noi mancare..nu am cheltuit multi bani dar a fost simplu si placut
0

#8 Utilizator offline   monica_b 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-December 05

Scris 04 January 2006 - 02:38 PM

in cercul meu de prieteni avem o "traditie" > seara de 24 o petrecem cu familia, iar cea de 25 cu prietenii. de obicei iesim undeva in oras la un vin fiert. :doh:
iar revelionul tot cu prietenii..ori la munte , ori in oras la un chef. anul asta am fost la chef. si bineinteles ca in noaptea 1-2 ianuarie mai urmeaza un chef. :tongue:
0

#9 Utilizator offline   Cescutza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 04 January 2006 - 07:06 PM

revelionul...off..putea sa mai stea si el vreo 2 zile totusi..
am fost la munte,mai sus de Gura Teghi vreo 60 de km (pe un drum forestier)..a fost de departe aventura vietii mele.am avut de toate: zapada,peisaje,caprioare,senzatii tari,foc de tabara,mancare,bautura,muzica buna,o gasca super si cel mai important..o companie pe masura.cu frigul ne-am impacat mai greu dar pentru mine a fost cel mai reusit revelion de pana acum..si unde mai pui ca nu m-am costat decat 1 milion si jumatate...
eh..unde esti tu mama?! :tongue:
0

#10 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 04 January 2006 - 07:11 PM

Pai si de Craciun si de Revelion am fost la chef.....nu m-au costat mult, 60 de lei amandoua. A fost super. Am ras, am dansat, cu prietenii si m-am simtit foarte bine, chiar daca s-au pus manele la greu. :tongue:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis ce parere aveti de homosexualitatea din romania florindruc  17 9.269
Replici noi site de carte proeditura
carte Proeditura
anaiss  0 1.802
Topic inchis La Posta Restant
Ce ati zice acelui membru roportal ?
Saharian  13 1.188
Replici noi cum sa sterg un cont roportal si gapo? mo089  1 1.591
Topic inchis Exercitiu de dictie roportal  12 47.999