sursa: armonie.web
Gândul este un produs al fiinţei umane care proiectează, cauzează şi atrage puteri ce ne pot fi folositoare sau păgubitoare, corespunzătoare gândurilor emise.
Se spune că, gândul construieşte mediul în care trăim, adică reorientezi universul şi universul te reorientează pe tine, sau mai bine spus lumea se rearanjează spontan pentru a se adapta dorinţelor şi ataşamentelor noastre, iar aceasta înseamnă creştere sau evoluţie. De multe ori se spune că dacă vrei să schimbi lumea schimbă-te pe tine însuţi şi vei avea ce doreşti.
Fiecare gând are o anumită formă şi vibraţie de o anumită frecvenţă şi odată emis se propagă în univers pentru a ne aduce înapoi ceea ce am emis mai devreme sau mai târziu.
Apariţia bolilor se datorează faptului că nu ştim să trăim în armonie cu legile universale pe care nu le cunoaştem în întregime, dar unele le-am descoperit, dintre care cea mai importantă este legea iubirii, apoi şi celelalte: legea adaptării, a acceptării, a cunoaşterii, a moralităţii, a recunoştinţei, ş.a.m.d.
Cat este de adevarat si cat este doar iluzie?
Pagina 1 din 1
Terapia prin Meditatie Trup, Suflet, Spirit.
Scris 22 August 2010 - 02:17 PM
NABOO, la Aug 22 2010, 02:35 PM, a spus:
Apariţia bolilor se datorează faptului că nu ştim să trăim în armonie cu legile universale pe care nu le cunoaştem în întregime, dar unele le-am descoperit, dintre care cea mai importantă este legea iubirii, apoi şi celelalte: legea adaptării, a acceptării, a cunoaşterii, a moralităţii, a recunoştinţei, ş.a.m.d.
Deci odata cunoscute toate legile universale si acceptarea trairii intru esenta acestora, am deveni nemuritori ?
Cum poate omul, in calitatea de produs si consecinta a existentei Legilor, sa se intituleze carmuitor al acestora ? In fond, cum distingem un stapan de un sclav, noi fiind in postura sclavului ? Pana si un sclav este stapan pe propriile ganduri astfel incat sa-si afirme libertatea si consecintele acesteia, cu toate ca ea este restrictionata de insasi geneza gandului.
Aceasta postare a fost editata de ruudflo: 22 August 2010 - 02:17 PM
Scris 22 August 2010 - 02:55 PM
ruudflo, la Aug 22 2010, 03:17 PM, a spus:
Deci odata cunoscute toate legile universale si acceptarea trairii intru esenta acestora, am deveni nemuritori ?
Cum poate omul, in calitatea de produs si consecinta a existentei Legilor, sa se intituleze carmuitor al acestora ? In fond, cum distingem un stapan de un sclav, noi fiind in postura sclavului ? Pana si un sclav este stapan pe propriile ganduri astfel incat sa-si afirme libertatea si consecintele acesteia, cu toate ca ea este restrictionata de insasi geneza gandului.
ei..uite ca la asta ma gandeam si eu si am lasat ca fraza sa fie una interogativa..
si nu sunt convins ca acestea ar fi doar niste legi..
nu poti numi "iubirea" --lege..asa cum legea lui Arhimede nu este adaptare..
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum influenteaza medicamentele psihicul?
... |
InnocentEyes | 7 | 6.499 |
|
Psiholog la domiciliu | Cardplayer | 7 | 904 |
|
Terapia prin ras
5 minute de ras incontinuu egal 5 lunii de terapie |
Nemo! | 62 | 2.679 |
|
DIVORTUL | Insolit | 96 | 18.372 |
|
Nu am curaj sa imi recuperez lucrurile!