Ce trebuie sa scrie la dvd-writer ca sa poata scrie/citi discuri DVD+RDL 2.4x( viteza) ca eu am vrut sa imi cumpar un pc de pe www.emag.ro si la dvd writere am vazut ca scrie 90% din calulatoare dvd-rw?
Daca scrie la unitate optica dvd-rw asta inseamna ca scrie /citeste dvd+RDL sau nu ?
Multumesc pentru ca ai citit eventual ajutat.
Pagina 1 din 1
De unde pot cumpara un pc ca sa scrie/citeasca dvd+RDL Nu stiu ce inseamna dvd-rw
Scris 22 August 2010 - 09:00 AM
Tero_alex008, la Aug 21 2010, 09:13 PM, a spus:
Ce trebuie sa scrie la dvd-writer ca sa poata scrie/citi discuri DVD+RDL 2.4x( viteza) ca eu am vrut sa imi cumpar un pc de pe www.emag.ro si la dvd writere am vazut ca scrie 90% din calulatoare dvd-rw?
Daca scrie la unitate optica dvd-rw asta inseamna ca scrie /citeste dvd+RDL sau nu ?
Vorbesti de dual layer de 8.4 GB aici, corect? Din specificatii, cam toate de pe piata ar trebui sa se descurce cu DL-uri. In realitate, lucrurile stau un pic altfel, depinzind foarte mult de unitatea optica si discul folosit. Nu iti recomand sub nici o forma ASUS si discuri ieftine.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme lai mprimare |
n1cus0r | 0 | 4.303 |
|
Pierdere de informatii Hdd WDjb 40
Sa fie Bad sau ce sa fie ? |
Snufy | 2 | 4.549 |