care nu stie sa taca despre interviul de angajare
Scris 02 January 2006 - 03:50 PM
vin in tara in februarie si trebuie sa merg la un interviu to get a job on a cruise ship.mi s-a cerut una sau 2 recomandari de unde am lucrat anterior.daca e cineva care imi poate da mai multe informatii,orice cu privire la interviu,sau cu privire la cum se desfasoara sa-mi rasp.that"s all fox
Scris 02 January 2006 - 06:42 PM
un-tip, la Jan 2 2006, 04:50 PM, a spus:
vin in tara in februarie si trebuie sa merg la un interviu to get a job on a cruise ship.mi s-a cerut una sau 2 recomandari de unde am lucrat anterior.daca e cineva care imi poate da mai multe informatii,orice cu privire la interviu,sau cu privire la cum se desfasoara sa-mi rasp.that"s all fox
bun venit pe Roportal. Incearca si vezi pe www.ejobs.ro
Scris 02 January 2006 - 10:12 PM
Scris 03 January 2006 - 03:25 PM
Catalin_Pop, la Jan 2 2006, 11:12 PM, a spus:
mersi
un-tip, la Jan 3 2006, 04:17 PM, a spus:
sper sa iasa ceva,ce va fi va fi
Scris 03 January 2006 - 06:06 PM
Scris 04 January 2006 - 04:17 PM
razvanutz, la Jan 3 2006, 07:06 PM, a spus:
am vechime de 4-5 ani in domeniu hostelier,dar cum am lucrat "la negru"doar prin strainatate nu pot dovedi cu acte,doar de 6 luni de cand am acte in regula pot dovedi,cu contract de barman-ospatar.vb fluent engleza si spaniola.in urma cu 2 luni am vorbit la tel cu o tipa de la firma din rom si mi-a cerut una sau doua recomandari spunand ca voi avea mai multe sanse de reusita.mersi pt raspuns.ciao
Scris 04 January 2006 - 06:56 PM
un-tip, la Jan 4 2006, 04:17 PM, a spus:
pai fa-ma sa inteleg...de 6 luni ai acte in regula ca lucrezi in tara sau ca lucrezi in strainatate si anume unde in strainatate (asta daca lucrezi afara).. si mai exact tu din ce oras esti........dami un PM... ca nu uit .si iti spun eu dupa aia ce recomandari iti dau si de unde....pa pa
Scris 05 January 2006 - 04:17 PM
razvanutz, la Jan 4 2006, 07:56 PM, a spus:
lucrez in spania intr-un cockteil-bar, de 2 ani jumate dar cum actele mi-au iesit doar din iunie nu pot dovedi ca am lucrat de mai mult timp.dar imi va face seful o recomandare in care va scrie ca lucrez la el de doi ani jumate.am mai lucrat in cipru si in olanda tot in restaurante respectiv in bar.cand am ajuns in spania am lucrat intr-un hotel de 4 stelesi le voi cere si de acolo o recomandare,dar nu sunt sigur ca-mi vor face pt ca in acea perioada nu aveam acte.
ce recomandari sa-mi dai tu¿?am o poza de la locul meu de munca in profil.ciao
Scris 05 January 2006 - 05:30 PM
un-tip, la Jan 5 2006, 04:17 PM, a spus:
ce recomandari sa-mi dai tu¿?am o poza de la locul meu de munca in profil.ciao
recomandari puteam sa iti dau din austria si din ungaria si .......din romania(care nu sunt prea renumite dar se accepta)...dar se pare ca te-ai descurcat perfect...ei atunci succes cu munca.. cu toate ca am inteles de la multi care se duc pe croaziera ca te rupe la cata munca este.
toate cele bune
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Deep impact
Articol |
candela | 1 | 3.804 |
|
cine face tomografia? | angela4 | 1 | 4.476 |
|