TOEFL AVETI IDEE...?
Scris 01 January 2006 - 10:22 PM
Scris 02 January 2006 - 09:25 AM
Pt cuiozitatea ta sunt carti la librarii si programe de testare pe calculator.
Eu de exemplu am un program specializat pt asa ceva.
Eu am avut curiozitatea sa fac un test si intr-adevar is facute in asa fel incit daca nu le stapinesti sa nu iei punctajul de promovare.
Succes!
Aceasta postare a fost editata de misu183: 02 January 2006 - 09:43 AM
Scris 02 January 2006 - 12:10 PM
EDIT: te rog nu mai folosi doar CAPS LOCK in mesaje - ingreuneaza cititul. Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 10 February 2006 - 01:58 AM
Scris 08 January 2006 - 09:29 PM
Sal, raven
Scris 22 September 2006 - 07:00 PM
Am intrat pe un forum si am vazut ca stii mai multe despre testu toefl! oare m-ai putea ajuta? MErci mult Gina
Scris 08 October 2006 - 05:58 AM
Scris 13 October 2006 - 08:25 PM
puchy, la Oct 8 2006, 06:58 AM, a spus:
Master-ul in USA implica in primul rand scouting. Cu alte cuvinte trebuie sa stii ce vrei si sa cunosti piata.
Cerintele lingvistice care se cer masteranzilor straini sunt TOEFL si GRE(in majoritatea cazurilor - dreptul e o exceptie). Detalii despre GRE AICI.
Cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci e sa cauti pe pagina de web a universitatii respective cerintele minime a scorurilor, ce anume ar prefera sa ai in CV(work experience, participari la sesiuni stiintifice, munca voluntara, media cu care ai terminat facultatea etc). Daca vrei sa afli mai multe detalii, ar fi ok sa le trimiti un e-mail.
De obicei( nu stiu in ce domeniu vrei sa faci un master) fellowships se dau mai greu studentilor internationali, dar de ce nu, daca ai un resume solid...tine minte ca politica universitara e foarte diversa, trebuie sa te interesezi ce si cum...exista posibilitatea sa iei un bank loan dar contractul trebuie semnat de un us resident, deci e cam inconvenient; Acestea fiind spuse in masura in care care nu iti permiti tuition-ul (care variaza intre 20k-50k)
Usa News e un site care se ocupa cu rankings-urile facultatilor. Desi am impresia ca stii deja unde vrei sa aplici i.e. Dallas, nu strica niciodata sa afli informatii despre alte universitati.
Bafta!
Scris 13 October 2006 - 11:26 PM
Romportal forum
Romanian portal forum
Scris 13 October 2006 - 11:49 PM
da_raven, la Oct 13 2006, 02:26 PM, a spus:
Romportal forum
Romanian portal forum
da_raven,
daca esti in Dallas ai putea sa te duci personal la facultate sa ridici un pachet de documente de inscriere si sa-i trimiti prin posta. Studenta le complecteaza si trimite inapoi la Dallas unde va fi evaluata diploma ei si restul actelor care suporta educatia ei pana acum, si peste cateva luni va primi un raspuns in scris de la facultate cu toate explicatiile si cele necesare.
Eu asa am facut cand am fost intrebata de ajutor de inscriere sau de informatii despre Arizona State University.
Scris 16 October 2006 - 04:53 PM
Olga Khan, la Oct 14 2006, 12:49 AM, a spus:
daca esti in Dallas ai putea sa te duci personal la facultate sa ridici un pachet de documente de inscriere si sa-i trimiti prin posta. Studenta le complecteaza si trimite inapoi la Dallas unde va fi evaluata diploma ei si restul actelor care suporta educatia ei pana acum, si peste cateva luni va primi un raspuns in scris de la facultate cu toate explicatiile si cele necesare.
Eu asa am facut cand am fost intrebata de ajutor de inscriere sau de informatii despre Arizona State University.
Probabil te refereai la puchy
Eu, unfortunately nu sunt.
Inca in Romania si va mai trece o vreme pana sa simt visul american.
Aceasta postare a fost editata de da_raven: 16 October 2006 - 04:55 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fotografie loteria vizelor | Equilibrium Girl | 1 | 726 |
|
Trimis pachete ieftin
Din uk... |
Anonymus Kline | 1 | 2.362 |
|