sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Divort Partaj Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Viorel M 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-August 10

Scris 13 August 2010 - 09:12 PM

In timpul casatoriei am mostenit casa parinteasca(unic mostenitor). In timpul casatoriei am efectuat o lucrare de finisaj exterior impreuna cu sotia. Dupa 10 ani am vandut casa parinteasca si am construit alta in alta zona, cu banii rezultati din vanzarea acesteia. In prezent sotia a intenta actiunea de divort si as dori sa mi se raspunda cat la % ar primi fiecare la partaj. Precizez ca am fost casatoriti timp de 25 de ani.
0

#2 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 14 August 2010 - 12:12 PM

Vezi postareaViorel M, la Aug 13 2010, 09:12 PM, a spus:

In timpul casatoriei am mostenit casa parinteasca(unic mostenitor). In timpul casatoriei am efectuat o lucrare de finisaj exterior impreuna cu sotia. Dupa 10 ani am vandut casa parinteasca si am construit alta in alta zona, cu banii rezultati din vanzarea acesteia. In prezent sotia a intenta actiunea de divort si as dori sa mi se raspunda cat la % ar primi fiecare la partaj. Precizez ca am fost casatoriti timp de 25 de ani.

50-50.
In cazul in care doresti sa ai un procent mai mare, va trebui sa dovedesti ca ai avut o contributie mai mare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) poate o mama sa isi dea copilul afara din casa? pytycucu  38 15.158
Hot Topic (New) POLIGAMIA
...ca si curent social
:GaGa  57 9.085
Replici noi Divort cu partaj
divortez si urmeaza partajul
Burgundiac  3 2.838
Replici noi mostenire
succesiune
Radoiuk  3 1.771
Hot Topic (New) succesiune Mia M  31 8.040