PourMoi, la Aug 13 2010, 05:39 PM, a spus:
Multi dintre cei de pe forum lucreaza, altii isi doresc sa o faca intr-o buna zi sau poate doar isi imagineaza cum ar fi
Cum ai vrea sa fie locul de munca in care ajungi?
Ce fel de colegi sa ai
Ce fel de munca sa prestezi
Ce fel de birou
Sau poate e un domeniu nou, firma ta?
Ce ar insemna sa fi propriul tau sef?
in general dam peste sefi enervanti si colegi barfitori si plictisitori.... macar aici avem dreptul si noi sa ne imaginam un loc mai bun.
hai, cu curaj

orice spui este bine
Din punctul meu de vedere, locul de munca ideal consta in urmatoarele idei:
- sa am un birou al meu unde sa gasesc totul la locul lui, asa cum le stiu eu, un birou pe care sa imi pun o fotografie care sa ma inspire si apoi sa ma apuc de treaba;
- sa am computerul personal pe desktopul caruia sa afisez ce poza vreau eu;
- sa am ce pixuri imi doresc, ce hartii vreau eu, ce dosare imi plac;
- sa am in incapere un filtru de cafea si un mini-frigider (mereu pline);
- sa am jaluzele la birou, daca ma supar pe cineva sa ma inchid acolo si sa nu ma vada nimeni, iar cine vrea sa intre, sa bata la usa;
- sa imi iau pauza oricand imi doresc, sa pot primi vizite fara sa imi faca seful capul mare;
- sa stiu exact ceea ce am de facut, iar ceilalti sa admire acest lucru (nu sa fie invidiosi si sa faca totul pentru ca eu sa plec de acolo);
- sa am plante in birou, sa fie curat pe jos, sa am parchet laminat si geamuri termopane, iar peretii zugraviti cu un galben pal sau sa fie lambriu pe perete;
- sa stau pana la ce ora vreau eu;
- sa fiu libera in weekend si in sarbatorile legale;
- sa nu existe moment din program in care sa nu am nimic de facut (ma plictisesc si ma ia somnul);
- sa am pe cartea de munca suficient cat sa imi iau credit de la banca de orice valoare;
- sa cunosc perfect politicile firmei si sa vorbesc cu angajatii si cu clientii in termeni legali (si cu sefii);
- sa fiu si patron si angajat in acelasi timp (ca sa nu ma traga nimeni in teapa);
- sa fiu de neinlocuit.
- si multe altele, dar in principiu acestea de mai sus.