Dimineata, la 11 August 2010 - 12:01 PM, a spus:
Pentru ca achizitioneaza pacate grele, Dumnezeu poate ca nu le da familie si copii celor ce fac magie, vrajitorie, spiritism, rei ki, yoga , ghicit in diverse precum ghicit in palma, cafea si altele. Trebuie sa alegeti intre fericire si mizeria vrajitoriei a magiei si alte mizerii. CINE VREA FERICIRE SI VIATA LUNGA SA FUGA DE MAGIE SI LUCRURILE DE MAI SUS.
Asa ca sa va feriti de ele.
Cine vrea familie si copii sa se roage MAicii lui Dumnezeu si sa vina la ortodoxie.
Parintele Ilarion rgatu despre vrajitorie:
http://www.scribd.co...TU-Despre-vraji
Pagina 7,8 cum sa recunosti daca cineva e vrajitor.
Aici e o carte care DEMASCA yoga:
http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodox...itor-80884.html
Of, of, prezentarea aleasa nu e tocmai fericita, ba e cel mai nepotrivit mod de a aborda problema, specific celor ce fac propaganda crestina (ortodoxa), fara sa cunoasca mai profund faptul ca "libelungii" alesi de ei spre ucidere sunt de fapt fiinte nevinovate ca si ei, motiv pt. care fac aceeasi greseala de secole indoctrinati de propaganda arirgardei crestine.
Libelungii se nasc traiesc si mor ca si voi, fac "vraji", lucrand cu aceleasi energii (sa le numesc asa), ca si preotii crestini, numai denumirile si formele de prezentare sunt altele, puterea de a lega si dezlega pe care Iisus a daruit/o discipolilor si acestia preotilor e acedeasi cu puterea oricarei vrajitoare, oricarui initiat.
Darul vindecarii, al "vorbirii in limbi", al inaintevederii, al contemplatiei, uimirii, extazului etc. sunt si azi initieri ce se pot transmite pe toate liniile initiatice, crestine, samanice, tibetane, mozaice si ce mai vrem noi.
Nimic nu e nou sub soare, difera numai haina.
Asta cu prezentarea ca de unde are puterea unul sau altul e propaganda, indoctrinare, sursa e aceeasi ca si sursa inteligentei, imaginatiei, psihicului, ca si sursa corpurilor urechilor si limbilor.
Te/ai gandit vreodata ca daca te nasteai la polul nord sau in Amazonia ori intr/o familie de "vrajitori" asa cum din interese de politica religioasa sunt gresit etichetati initiatii, crestinismul reprezenta (poate) pt. tine ceea ce reprezinta acum vrajitoria?
Eu am fost 10 ani crestin ortodox practicant in spirit si in litera al crestinismului ortodox, nu lipseam la nici o slujba, m/ ma spovedit mereu la acelasi preot calugar, cu exceptia unei perioade cat am fost in manastire, Biblia, Filocalia, Patericurile, Dogmatica, Teologia si multe alte scrieri erau cartile mele de capatai.
Am avut acces la trairi deosebite, am avut acces la a cunoaste puterea de care sunt capabili preotii, metodele lor (cele de dincolo de catapeteasma cu care sau separat de multime si carei ii ofera numai ritualuri).
Initiati preoti, initiatii vrajitori, samanii, initiatii tuturor natiilor si culturilor, lucreaza cu aceleasi puteri de la aceeasi sursa, magia nu e alba sau neagra, puterile nu sunt de la dumnezeu sau de la diavol, totul e in mintea noastra (si folosesc termenul minte ca pe ceva suprem, dincolo de materie, ca pe spirit sa zic asa).
Black_Wizard, la 15 August 2010 - 11:07 AM, a spus:
Magia este cu zeci de mii de ani mai veche decat crestinismul, ea era practicata cu mult timp inainte de inventare diavolului, a iadului si altor prostii de genul acesta. Fie ca iti place sau nu, magia va fi practicata mereu.