sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pentru ca achizitioneaza pacate grele, poate ca Dumnezeu nu le da familie si copii celor ce fac magie, vrajitorie, spiritism, rei ki, yoga, ghicit Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 11 August 2010 - 12:01 PM

Pentru ca achizitioneaza pacate grele, Dumnezeu poate ca nu le da familie si copii celor ce fac magie, vrajitorie, spiritism, rei ki, yoga , ghicit in diverse precum ghicit in palma, cafea si altele. Trebuie sa alegeti intre fericire si mizeria vrajitoriei a magiei si alte mizerii. CINE VREA FERICIRE SI VIATA LUNGA SA FUGA DE MAGIE SI LUCRURILE DE MAI SUS.
Asa ca sa va feriti de ele.
Cine vrea familie si copii sa se roage MAicii lui Dumnezeu si sa vina la ortodoxie.

Parintele Ilarion rgatu despre vrajitorie:
http://www.scribd.co...TU-Despre-vraji
Pagina 7,8 cum sa recunosti daca cineva e vrajitor.

Aici e o carte care DEMASCA yoga:
http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodox...itor-80884.html

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 11 August 2010 - 12:16 PM

0

#2 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 11 August 2010 - 12:12 PM

Dar maica asta a 'Domnului' nu se ocupa odata si de tine si sa te lumineze cu niste (Doamne iarta-ma) bun-simt si sa nu mai deschizi pe fiecare zi cate un topic cu cate o afirmatie bolnav-ortodoxa si sa incetezi cu fanatismul asta?
0

#3 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-February 10

Scris 11 August 2010 - 12:30 PM

Este prea tarziu acum sa ii spun asta si mamei? :lol:
2

#4 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 11 August 2010 - 02:55 PM

Vezi postareaDimineata, la Aug 11 2010, 01:01 PM, a spus:

Cine vrea familie si copii sa se roage MAicii lui Dumnezeu si sa vina la ortodoxie.

Cine vrea sa faca copii sa faca sex. Chiar functioneaza. Si Dumnezeu nu poate sa faca nimic sa ne opreasca. :lol:
0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 11 August 2010 - 03:04 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la Aug 11 2010, 03:55 PM, a spus:

Cine vrea sa faca copii sa faca sex. Chiar functioneaza. Si Dumnezeu nu poate sa faca nimic sa ne opreasca. :lol:

Ba s-avem pardon. Sex, dar nu in timpul posturilor, sarbatorilor religioase, zilelor de sfinti, nu luni, nu miercuri nu vineri nu duminica. Ce conteaza ca ovulatia aia nu tine cont de posturi. ;)

Vezi postareaRBaghe, la Aug 11 2010, 01:30 PM, a spus:

Este prea tarziu acum sa ii spun asta si mamei? ;)

Fara nici un dubiu, esti adoptata. Este imposibil altceva. :cheer:
3

#6 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 12 August 2010 - 07:48 AM

Pentru ca achizitioneaza pacate grele, Dumnezeu poate ca nu le da familie si copii celor ce fac magie, vrajitorie, spiritism, rei ki, yoga , ghicit in diverse precum ghicit in palma, cafea si altele. Trebuie sa alegeti intre fericire si mizeria vrajitoriei a magiei si alte mizerii. CINE VREA FERICIRE SI VIATA LUNGA SA FUGA DE MAGIE SI LUCRURILE DE MAI SUS.

eu chiar nu cred ca daca practici reiki sau radiestezie sau alte metode de a-ti cunoaste spiritul si mintea...nu cred ca acestea sunt pacate,atata timp cat le folosesti pt a face bine...poate ortodoxismul e un pacat....pt ca e o mare manipulare ca orice religie de altfel
0

#7 Utilizator offline   Black_Wizard 

• Wizard
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-June 10

Scris 15 August 2010 - 11:07 AM

A fi ortodox inseamna de fapt sa "achizitionezi pacate" foarte grele, pentru ca prostia este cel mai mare pacat. In ce consta fericirea ortodoxa ? In bataia pentru o sticluta cu apa "sfintita" ; in calcatul in picioare si ruperea hainelor pentru a prinde un loc in fata la sarutoarea oaselor unui "sfant" despre care nu stii nimic ; in umilirea in fata preotilor ?? Imi pare rau, dar nu toti avem vocatie de oi sau de sclavi si de aceia unii oameni isi folosesc creierul din dotare si incearca si alte cai, cum ar fi magia, yoga etc.
Cat despre parintele Argatu, cu tot respectul pentru varsta lui, dar abereaza in carticica aia. Magia este cu zeci de mii de ani mai veche decat crestinismul, ea era practicata cu mult timp inainte de inventare diavolului, a iadului si altor prostii de genul acesta. Fie ca iti place sau nu, magia va fi practicata mereu.
0

#8 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 04 August 2011 - 11:54 PM

Cel care ai deschis topicul. Gresesti fundamental cu yoga. Sint f multe discipline in yoga.
Din ea, provine igiena muncii, 8...8....8. Concediile. Dormitul numai noaptea.
Spalatul,
Curatarea gindurilor.
Si f multe aspecte ale vietii moderne.
Nu are nici o legatura cu magia, yoga.
Si chiar gimnastica este din yoga.
Religiile sint niste transformari, putin cam deformate, din aceste discipline.
Si cerde-ma ca am studiat fenomenul. Si f multi ce se detaseaza de religii, dar si de yoga.

Nu confunda negrul cu albul, ca e pacat.

Culmea, ca se presupune ca ea provine din Carpati. In India a fost multiplicata, transformata.

Sint multe tipuri de yoga.
0

#9 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 05 August 2011 - 06:42 AM

Vezi postareaDimineata, la 11 August 2010 - 12:01 PM, a spus:

Of, of, prezentarea aleasa nu e tocmai fericita, ba e cel mai nepotrivit mod de a aborda problema, specific celor ce fac propaganda crestina (ortodoxa), fara sa cunoasca mai profund faptul ca "libelungii" alesi de ei spre ucidere sunt de fapt fiinte nevinovate ca si ei, motiv pt. care fac aceeasi greseala de secole indoctrinati de propaganda arirgardei crestine.
Libelungii se nasc traiesc si mor ca si voi, fac "vraji", lucrand cu aceleasi energii (sa le numesc asa), ca si preotii crestini, numai denumirile si formele de prezentare sunt altele, puterea de a lega si dezlega pe care Iisus a daruit/o discipolilor si acestia preotilor e acedeasi cu puterea oricarei vrajitoare, oricarui initiat.
Darul vindecarii, al "vorbirii in limbi", al inaintevederii, al contemplatiei, uimirii, extazului etc. sunt si azi initieri ce se pot transmite pe toate liniile initiatice, crestine, samanice, tibetane, mozaice si ce mai vrem noi.
Nimic nu e nou sub soare, difera numai haina.
Asta cu prezentarea ca de unde are puterea unul sau altul e propaganda, indoctrinare, sursa e aceeasi ca si sursa inteligentei, imaginatiei, psihicului, ca si sursa corpurilor urechilor si limbilor.
Te/ai gandit vreodata ca daca te nasteai la polul nord sau in Amazonia ori intr/o familie de "vrajitori" asa cum din interese de politica religioasa sunt gresit etichetati initiatii, crestinismul reprezenta (poate) pt. tine ceea ce reprezinta acum vrajitoria?
Eu am fost 10 ani crestin ortodox practicant in spirit si in litera al crestinismului ortodox, nu lipseam la nici o slujba, m/ ma spovedit mereu la acelasi preot calugar, cu exceptia unei perioade cat am fost in manastire, Biblia, Filocalia, Patericurile, Dogmatica, Teologia si multe alte scrieri erau cartile mele de capatai.
Am avut acces la trairi deosebite, am avut acces la a cunoaste puterea de care sunt capabili preotii, metodele lor (cele de dincolo de catapeteasma cu care sau separat de multime si carei ii ofera numai ritualuri).
Initiati preoti, initiatii vrajitori, samanii, initiatii tuturor natiilor si culturilor, lucreaza cu aceleasi puteri de la aceeasi sursa, magia nu e alba sau neagra, puterile nu sunt de la dumnezeu sau de la diavol, totul e in mintea noastra (si folosesc termenul minte ca pe ceva suprem, dincolo de materie, ca pe spirit sa zic asa).

Vezi postareaBlack_Wizard, la 15 August 2010 - 11:07 AM, a spus:

Magia este cu zeci de mii de ani mai veche decat crestinismul, ea era practicata cu mult timp inainte de inventare diavolului, a iadului si altor prostii de genul acesta. Fie ca iti place sau nu, magia va fi practicata mereu.

:good:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cateva intamplari...ciudate
sa va spun si voua cateva chestii...putin mai ciudate [pt mine]
Pickle-chan  125 24.894
Replici noi Cepuirea Bagherra  3 1.547
Hot Topic (New) Ghicitoare
cunoaste cineva o ghicitoare in timisoara?
Faraj_nancy  24 2.866
Hot Topic (New) Atasamente Calatorii in astral......realitate sau iluzie?
topice combinate
andi_  475 68.852
Hot Topic (New) Atasamente Pisica - cel mai bun detector de entitati paranormale... Only me.  80 7.469