sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

rugaminte Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lavinia81 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-August 10

Scris 10 August 2010 - 03:27 PM

Buna tuturor,

Sunt Lavinia si caut niste raspunsuri in ceea ce priveste Google Adsense. Am cumparat acum aproximativ o luna ghidul Adsense si mi s-a parut atunci o chestie serioasa avand in vedere ca este vorba de gigantul Google, dar acum sunt un pic dezamagita. Dupa ce am cumparat hostingul, am completat formularul de inscriere la Adsense (fara nici o greseala) si am citit acolo ca in 2-3 zile imi vor da un raspuns. Au trecut 10 zile si nu am primit nimic, nici ca da, nici ca ba. Mentionez ca mi-am facut adresa pe G-mail si ca am respectat toate regulile pe care le-am citit in ghidul cumparat si in termenii si conditiile pe care le impun cei de la Adesnse si totusi nu imi aproba contul.
Ma poate ajuta cineva cu raspunsuri? Ce ar trebui sa mai fac? Daca stie cineva, astept raspunsul pe forum sau pe adresa mea de mail ungurulavinia@yahoo.com.
Multumesc mult.
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 11 August 2010 - 01:52 PM

Singurul răspuns dat de Google, este activarea contului după ce formularele au fost completate aşa cum trebuie, după ce pui URL-ul website-ului, şi tot ce se cere.

Din cāte ştiu eu, cānd faci cont pe Google AdSense, se pune mare preţ pe adresa corectă dar mai ales cāt mai detaliată. Trebuie scrisă adresa care să cuprindă oraşul, codul poştal, strada, numărul străzii, dar...mai ales....numărul casei sau apartamentului. Acestea două din urmă sunt cele mai importante pentru AdSense deoarece periodic, la această adresă ţi se va trimite prin intermediul unui plic, un cod de autentificare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Afiliere www.lenjerieintima.clickshop.ro/
Ce parere aveti?
wrc  7 6.446
Replici noi Postez si traduc pe bani. fulgerulde10  7 2.229