sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ajutor Configurare Sistem Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Gabbyyy 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 05

Scris 05 January 2006 - 01:56 PM

pai eu nu ma prea pricep... si daca mi l`ar monta acasa cineva as mai avea garantia pe computer?
* nu este vorba doar de procesor... este vorba despre un intreg computer... in caz ca nu ai inteles... :doh:

DSpawn: e adevarat ca totul se invarte in jurul procului... dar pt mine ramane o dilema placa de baza si cea video... ca in rest le`am lamurit.. :tongue:

Aceasta postare a fost editata de GabyCtn: 05 January 2006 - 01:58 PM

0

#22 Utilizator offline   Master_Best 

• Om serios
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-December 05

Scris 05 January 2006 - 02:05 PM

Vezi postareaGabyCtn, la Jan 5 2006, 12:56 PM, a spus:

pai eu nu ma prea pricep... si daca mi l`ar monta acasa cineva as mai avea garantia pe computer?
* nu este vorba doar de procesor... este vorba despre un intreg computer... in caz ca nu ai inteles... :doh:

DSpawn: e adevarat ca totul se invarte in jurul procului... dar pt mine ramane o dilema placa de baza si cea video... ca in rest le`am lamurit.. :tongue:

cam cat ai vrea sa bagi in placa video?
Dar in cea baza?
0

#23 Utilizator offline   Gabbyyy 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 January 2006 - 02:19 PM

nu prea stiu preturile la componente... calcu propriuzis 30 mil ROL ... - proc care e ceva mai scump... in rest sa ramana acolo de un hdd si celelalte maruntisuri.. restul placa de baza si video
0

#24 Utilizator offline   AiwA 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-December 05

Scris 05 January 2006 - 05:02 PM

normal ca nu iti pierzi garantia..fie ca ti-l monteaza ei..fie ca il montezi tu garantia oricum e pe componente si nu o pierzi
0

#25 Utilizator offline   Gabbyyy 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 January 2006 - 05:22 PM

totusi nu cred ca ma apuc eu sa il montez.. tot ei o sa se ocupe si de asta... sper sa pot sta langa ei cand il monteaza... si asa sunt convins ca pun numai componente noi..
tu cum ai procedat cand ai luat compu? ... ca parca l`ai luat de curand.. !
0

#26 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 05 January 2006 - 05:40 PM

Daca astepti pana in vara... eu atunci ma mut in Buc... si daca te lasi pe mana mea atunci ti-l fac si iti si explic pas cu pas ce fac si de ce fac fix asa :lol: :tongue:

Sa asisti la montat nu cred ca te-ar lasa... dar poti sa faci un truc... cumperi componentele si a doua zi vii cu ele de acasa sa ti le monteze si notezi seriile de pe ele :doh: Atata doar ca ar putea prinde ciuda pe tine la faza aia si ar putea sa iese si un mare terci la faza aia...
0

#27 Utilizator offline   Gabbyyy 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 January 2006 - 05:48 PM

de ciuda lor nu ma intereseaza... dar daca fac faza asta cu notatul seriilor cu ce ma ajuta?? daca au pus alta componenta cum le demonstrez eu ca nu e aia pe care am cumparat`o eu.. banuiesc ca nu o sa tina seama de seriile notate de mine...
..si cum pot verifica daca mi`au pus acele componente de pe care am notat eu seriile deoarece ei sigileaza compu dupa ce termina de montat si dak rupi sigiliul s`o dus garantia... :tongue:

Aceasta postare a fost editata de GabyCtn: 05 January 2006 - 05:48 PM

0

#28 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 January 2006 - 05:49 PM

Mergi undeva unde nu iti sigileaza computerul. Exista si astfel de firme.
0

#29 Utilizator offline   Gabbyyy 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 January 2006 - 05:53 PM

si daca constat ca mi`au inlocuit o componenta eu ce pot sa fac... ca ei o sa zica ce au de zis in favoarea lor... bineinteles ca nu o sa ma creada chiar daca scriu acele coduri.. o sa iasa un mare scandal... si pana la urma va trebui sa ma resemnez.. ce imi ramane de facut este sa ma rog sa am noroc si sa nu imi schimbe nimic.. :tongue: :doh:
0

#30 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• PipPipPipPipPip

Scris 05 January 2006 - 05:58 PM

E ok asa dar NU pleca cu el acasa pana nu vezi urmatoarele :

1. ca merge
2. du-te cu un floppy bootabil si pe el sa ai si Astra (www.sysinfolab.com) si ai sa vezi acolo ca iti arata ce e in comp... recomandare: ia-ti Astra dinainte, eventual Astra32 pt Windows, si cauta sa vezi cum iti arata ce ai in comp... antreneaza-te...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse