Ati mai accepta pe cineva drag daca isi schimba religia?
Scris 09 August 2010 - 10:02 PM
Voi ati trecut prin asa ceva? E greu? Va obisnuiti pana la urma?
Scris 09 August 2010 - 10:10 PM
Daca asta e alegerea persoanei respective, nu ai ce sa ii faci. Iti spui parerea si atat. E majora, e vaccinata si cred ca e si in deplinatatea facultatilor mintale.
Scris 09 August 2010 - 10:18 PM
Itsi Bitsi, la Aug 10 2010, 10:02 AM, a spus:
Daca ti-e draga o accepti asa cum este in momentul de fata si pe viitor cum va fi.Asta bineinteles daca schimbarile prin care trece persoana respectiva nu ii afecteaza drastic cracterul si personalitatea.Schimbari de genul asta ar putea periclita o prietenie sau relatie.In rest insusiri superficiale nu ar trebui sa te deranjeze daca tii la respectiva.
Deci depinde ce sa schimbat la ea. Transplant de personalitate cumva? Nu o mai recunosti? Nu mai este aceiasi pesoana de care te-ai atasat initial? Sau este aceiasi doar cu cateva idei in plus? I sa schimbat comportamentul fata de tine sau in general?
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 09 August 2010 - 10:23 PM
Scris 09 August 2010 - 10:19 PM
Itsi Bitsi, la Aug 9 2010, 11:02 PM, a spus:
trece la islam persoana respectiva?
Aceasta postare a fost editata de FNF: 09 August 2010 - 10:23 PM
Scris 09 August 2010 - 10:22 PM
Darianna, la Aug 9 2010, 11:10 PM, a spus:
Daca asta e alegerea persoanei respective, nu ai ce sa ii faci. Iti spui parerea si atat. E majora, e vaccinata si cred ca e si in deplinatatea facultatilor mintale.
Pai, nu mi-am schimbat convingerile, asta pot sa afirm cu tarie...acuma, ca mi-a mai crescut parul, sau am mai invatat chestii noi, am uitat altele...nu la genul acela de schimbare ma refer.
Asta am si facut...mi-am spus parerea si atat...dar mi-e greu sa vad ca parerea mea conteaza atat de putin, cand intr-o vreme doar asta conta pt ea - parerea mea, iar pt mine - parerea ei...
Trebuie sa ma gandesc ca si mama mea a devenit martora si m-am simtit ciudat la inceput, dar cu timpul am inteles-o si am trecut cu vederea aspectele care nu-mi placeau. Oricum, nici nu ma gandesc sa rup legaturile cu ea! Astept, o inteleg, si...asta e
Oricum, nu e simplu Dana...imagineaza-ti ca Ama se duce la penticostali si dupa o vreme ajungeti si stati in casa si asteptati sa vina duhul sfant peste voi...ti-ar placea?
Aceasta postare a fost editata de Itsi Bitsi: 09 August 2010 - 10:24 PM
Scris 09 August 2010 - 10:31 PM
Itsi Bitsi, la Aug 9 2010, 11:22 PM, a spus:
Nu e de discutat pe forum asta. Oricum, religia cuiva drag ma doare fix la bascheti. Vorba Naeemei, daca nu isi pune amprenta drastic pe comportament, ma doare la bascheti, ei sa ii fie bine.
Scris 09 August 2010 - 10:29 PM
Naeema, la Aug 9 2010, 11:18 PM, a spus:
Bune intrebari. inca este aceeasi, doar cu cateva idei in plus...sunt idei bune, o fac sa fie o persoana mai buna din multe puncte de vedere, dar totodata o indeparteaza de ce iubea ea altadata iar acest lucru ma sperie, deoarece nu stiu cat de fericita va fi si pe viitor. Pe mine ma deranjeaza ca nu se documenteaza la sange despre religia aceasta...daca as sti ca s-a documentat din toate sursele si s-a convins ca tot vrea sa ramana la ea, i-as respecta decizia fara cea mai mica ezitare, ca doar e fata desteapta. Dar ma cam tem de creiere spalate.
comportamentul i s-a schimbat fata de tot din lumea asta, nu doar persoana mea, chiar si fata de familie.
dar nu doar eu contez, mie mi-ar placea sa va imaginati o situatie de acest gen si sa imi spuneti ce ati face.
Scris 09 August 2010 - 10:29 PM
Itsi Bitsi, la Aug 9 2010, 11:02 PM, a spus:
daca religia e importanta pentru oricare dintre voi... de ce nu-ti schimbi tu religia catre a ei? e ceva imposibil?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Botezul Delict Penal ? |
Mariusslym | 43 | 3.170 |
|
|
Flavia2010 | 270 | 5.940 |
|
topic combinat |
adynastase | 151 | 12.396 |
|
Cat este salariul adevarat al unui preot ortodox? | Dzidzean | 32 | 3.648 |
|
Care sunt asemanarile si diferentele dintre suflet si trup? | HareKrishna | 10 | 1.725 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS