Fiica mea e moarta de 15 ani!
Scris 09 August 2010 - 06:00 PM
Naluca din taxi
La Antena 1 s-a prezentat povestea unui taximetrist care ducea o fata la o adresa. Ajungand acolo, fata a spus ca nu are bani, dar urca dupa ei si ii lasa bratara drept garantie. Tot asteptand, taximetristul a urcat sa vada ce s-a intamplat. La usa la care aceasta a spus ca va merge, a deschis o doamna care cand a vazut bratara a izbucnit in plans, spunand ca bratara e a fiicei ei, care a murit acum 15 ani.
Interesanta poveste...nu stiu daca e adevarat sau nu, dar eu cred ca exista anumite persoane care din cauza unei morti violente sau premature, elibereaza o energie ce la fac sa bantuie pe pamant chiar dupa ce corpul lor nu mai este.
Ce parere aveti?
La Antena 1 s-a prezentat povestea unui taximetrist care ducea o fata la o adresa. Ajungand acolo, fata a spus ca nu are bani, dar urca dupa ei si ii lasa bratara drept garantie. Tot asteptand, taximetristul a urcat sa vada ce s-a intamplat. La usa la care aceasta a spus ca va merge, a deschis o doamna care cand a vazut bratara a izbucnit in plans, spunand ca bratara e a fiicei ei, care a murit acum 15 ani.
Interesanta poveste...nu stiu daca e adevarat sau nu, dar eu cred ca exista anumite persoane care din cauza unei morti violente sau premature, elibereaza o energie ce la fac sa bantuie pe pamant chiar dupa ce corpul lor nu mai este.
Ce parere aveti?
Scris 09 August 2010 - 06:14 PM
Itsi Bitsi, la Aug 9 2010, 06:00 PM, a spus:
Naluca din taxi
Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
de fapt fata era inteleasa cu gazda trsta si era o metoda ca sa calatoreasca gratis, lasand taximetristilor niste bratari de 1 leu
Scris 09 August 2010 - 06:17 PM
nu cred ca taximetristul era atat de prost incat sa accepte o bratara de 1 leu...oricine stie sa se uite la o bratara sa vada daca e badog sau aur/argint.
si teoria mea asta a fost initial, dar...
Scris 09 August 2010 - 06:57 PM
Itsi Bitsi, la Aug 9 2010, 06:17 PM, a spus:
nu cred ca taximetristul era atat de prost incat sa accepte o bratara de 1 leu...oricine stie sa se uite la o bratara sa vada daca e badog sau aur/argint.
ok, bratara era de aur. dar tu ca taximetrist ai lua bratara de la o mama care plange si pt care bratara e amintire scumpa?
lasi bratara la mama, pe asta se bazeaza ea
Scris 09 August 2010 - 07:11 PM
Ma intreb daca le-a trecut prin cap sa-i arate taximetristului o poza de-a fetei pentru a o identifica.
Scris 09 August 2010 - 09:49 PM
Kazimir, la Aug 9 2010, 07:57 PM, a spus:
ok, bratara era de aur. dar tu ca taximetrist ai lua bratara de la o mama care plange si pt care bratara e amintire scumpa?
aaaa, tu ai gandit si mai departe
da...probabil asta e...oricum, mie mi s-a ridicat parul pe spate cand am auzit povestea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inexplicabil
Credeti ca sufletul este strans legat de trupul nostru? |
white heart | 16 | 4.909 |
|
Mesaje din lumea de dincolo...
Sufletul exista si traieste si dupa moarte... |
zzzxxx | 112 | 53.795 |
|
Care sunt lucrurile pentru care v-ar parea rau ca veti muri? | Nemo! | 55 | 5.635 |
|
Vis ciudat de tot... | Victor Apostu | 14 | 3.771 |
|
Dialog cu cei de dincolo
Modul in care incearca sa ne vorbeasca dupa moarte cei plecati in ceal |
scorpionhunter | 88 | 28.127 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS