Ce ai vrut sa te faci "cand o sa fii mare"?
Scris 29 January 2012 - 03:23 AM
Eu am vrut multe.Cowboy(girl),secretara,bibliotecara,invatatoare,vanzatoare,pompier,aviator,marinar chiar si miner.
Am avut toate meseriile astea cand eram pustoaica,pentru ca ne jucam de-a respectivii.
Din toate astea,inca as vrea sa fiu bibliotecara.Restul nu ma mai atrage atat de mult.
Am avut toate meseriile astea cand eram pustoaica,pentru ca ne jucam de-a respectivii.
Din toate astea,inca as vrea sa fiu bibliotecara.Restul nu ma mai atrage atat de mult.
Scris 29 January 2012 - 05:07 AM
multe, multe cariere ... distruse
oare roportal e de vina ca ne-a pus sa cautam prin lada cu amintiri si sa scoatem nereusitele la iveala
oare roportal e de vina ca ne-a pus sa cautam prin lada cu amintiri si sa scoatem nereusitele la iveala
Scris 29 January 2012 - 06:19 PM
rock star, jucatoare de voley, actrita, tot ceea ce imi dadea sansa sa apar in fata oamenilor:))
Aceasta postare a fost editata de Icbiuliana: 29 January 2012 - 06:20 PM
Scris 29 January 2012 - 06:21 PM
Eu mi-am dorit intotdeauna sa fiu salvator. Sa salvez intreaga umanitate, pentru ca aceasta sa-mi fie datoare pe veci ! Ca sa ma simt eu important si satisfacut.
Scris 29 January 2012 - 06:26 PM
Typhon, la 29 January 2012 - 06:21 PM, a spus:
Eu mi-am dorit intotdeauna sa fiu salvator. Sa salvez intreaga umanitate, pentru ca aceasta sa-mi fie datoare pe veci ! Ca sa ma simt eu important si satisfacut.
Adica politist, doctor, salvamar, etc.
Esti pe cale sa-ti indeplinesti visul, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea care au postat aici.
Scris 30 January 2012 - 02:54 AM
Despre jobul de spion credeam ca este doar sa afli secrete
si ajungand in State am applicat ca am gasit un anunt insa mi-au zambit din usa!!! nu aveam acces ca nu eram cetatean american
si am depasit deja 31 de ani parca, maxima de angajare la aceasta munca. Aici m-am simtit rejectata!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mostenire testamentara | Rami | 4 | 1.731 |
|
Imputitii din jur
Odoruri in mijloacele de transport |
masyus | 39 | 5.398 |
|
Un mic ajutor | Maoq | 0 | 204 |