sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Va fi confirmata identitatea cadavrelor Ceausestilor Culisele exhumarii . Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 08 August 2010 - 11:37 PM

Cadavrele dictatorului Nicolae Ceausescu si tovarasei sale de viata Elena Ceausescu au fost exhumate din gropile aflate in Cimitirul Ghencea ,in vederea confirmarii identitatii.
Dupa o lupta in justitie care a tinut ani de zile, ultimul urmas in viata al familiei fostului presedinte Nicolae Ceausescu,Valentin Ceausescu, a obtinut ceea ce a solicitat ,alaturi de cumnatul sau, fostul sot al Zoiei Ceausescu,Mircea Oprean.
In ziua de 21 Iulie 2010, organele abilitate au prelevat probe ADN din presupusele ramasite pamantesti ale sotilor Ceausescu.
Indiferent care va fi concluzia anchetei ,probabil ca aceasta nu va convinge pe nimeni.
Putin probabil sa avem o infirmare a identitatilor Ceausestilor. Scandalul ar fi prea mare. Vom avea deci o confirmare.
Din pacate se va spune ca nu se putea altfel,ca este o analiza masluita si oamenii vor crede mai departe in legendele nascute pe acest subiect. Sa nu fi inteles acest lucru,Valentin Ceausescu si Mircea Oprean ? Care sunt culisele insistentei lor? Ce vor avea de castigat de pe urma unei confirmari a identitatii cadravelor ,care este mai mult ca sigura?
0

#2 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 08 August 2010 - 11:53 PM

exista DA sau NU, nu pot fi trei raspunsuri. Aaa, ba da... poate fi DA, NU si ASA SI ASA.
0

#3 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 August 2010 - 12:43 AM

Va fi DA in mod sigur. In cel mai rau caz ASA SI ASA ,adica greu de zis pe motiv de ADN alterat.
Oamenii vor crede ce credeau si inainte de asta. Nu se va clarifica nimic si atunci,ce-l mana pe Valentin?
0

#4 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 09 August 2010 - 10:54 AM

Vezi postareaBurel001, la Aug 9 2010, 01:43 AM, a spus:

Va fi DA in mod sigur. In cel mai rau caz ASA SI ASA ,adica greu de zis pe motiv de ADN alterat.
Oamenii vor crede ce credeau si inainte de asta. Nu se va clarifica nimic si atunci,ce-l mana pe Valentin?

Cred ca nici el nu stie prea bine . Eu cred ca in buna masura este vorba de orgoliu intr-o disputa care(V.Ceausescu) pe care(statul , emanatii , etc.)....
0

#5 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 August 2010 - 09:11 PM

Sa fie totul doar implinirea unei datorii fata de parinti ?
In mod normal ar ajunge si asta,certificarea locului de inhumare al parintilor ,sa nu mai existe nici un dubiu.
Dar dubiul va persista insa !
Nimeni nu va lua in serios concluziile anchetei,decat daca doamne fereste, raspunsul ar fi ca nu sunt ramasitele celor doi Ceausesti.Cred ca este exclusa aceasta varianta ,asa incat Valentin va cunoaste adevarul pentru el ,dar nu va putea sa convinga pe nimeni.Cam mare efortul si cheltuiala doar pentru asta. Ce sa fie?
0

#6 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 August 2010 - 01:51 AM

S-o fi pus batista pe tambal? Mie asa imi pare :pardon:
0

#7 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 14 August 2010 - 03:51 PM

eu am auzit ca de fapt sosiile ceasestilor au fost impuscate , si ceausescu ar fi trait in cuba pana in 2002..nu am cum sa aduc dovezi care sa sprijine aceste informatii...e din auzite :roll:
0

#8 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 14 August 2010 - 04:39 PM

Vezi postareaandi_, la Aug 14 2010, 04:51 PM, a spus:

eu am auzit ca de fapt sosiile ceasestilor au fost impuscate , si ceausescu ar fi trait in cuba pana in 2002..nu am cum sa aduc dovezi care sa sprijine aceste informatii...e din auzite :roll:

La noi in Israel Teoria conspiratiei se numeste si Teoria prostilor deoarece totul din "auzite" din zvonuri si din ignoranta.
Nu ma mira ca teoria asta te-a fascinat.
0

#9 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 14 August 2010 - 09:10 PM

Vezi postareaEvreul, la Aug 14 2010, 05:39 PM, a spus:

La noi in Israel Teoria conspiratiei se numeste si Teoria prostilor deoarece totul din "auzite" din zvonuri si din ignoranta.
Nu ma mira ca teoria asta te-a fascinat.

ce ciudat nu? se numeste teoria prostilor...masonii,adica desteptii se ascund dupa aceste teorii ca sa manipuleze fara jena lumea si sa isi duca la capat programele lor....tare nu?
0

#10 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 August 2010 - 01:20 AM

Uneori, teoria prostilor poate sa insemne si increderea prea mare in informatia oficiala,vehiculata prin mediile aservite acelei puteri.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Viitorul va fi comunist sau nu va fi deloc .
Pro sau contra afirmatiei?
Ghijoi  10 4.121
Replici noi S P R
Statul Politienesc Roman
Victor Apostu  6 3.364
Hot Topic (New) MEMORIA - Spalarea creierelor - Psihopolitica lui Beria
Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
Moftangiu  21 8.801
Hot Topic (New) USL noua alianta marinaru  20 4.966
Hot Topic (New) Maghiarizare fortata in Covasna
maghiarizarea fortata continua
Piepor  168 41.966