sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Amigdale acoperite cu puroi, ganglioni umflati tuse Va rog frumos sa imi dati un sfat! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 08 August 2010 - 09:58 PM

Am 18 ani si sunt fumatoare de 3 ani de zile. In urma cu 8 luni am dobandit o tuse usoara, care nu ma deranja foarte tare si pe care o puneam pe seama tigarilor. La o luna dupa aparitia acestei tuse, am racit destul de tare: mi s-au umflat amigdalele acoperite cu puroi totodata, febra, durere in gat, ganglioni umflati ... tot ceea ce implica o raceala urata. Raceala a disparut insa am ramas cu amigdalele cu puroi, ganglionii, senzatia de nas infundat si tusea care a devenit din ce in ce mai suparatoare. Am fost la medicul de familie si presupunand ca am TBC m-a trimis la o radiografie pulmonara. Acolo, doctorul mi-a spus ca nu se observa absolut nimic, nici macar faptul ca fumez. M-am intors la medicul de familie care m-a trimis la un examen ORL. La ORL, medicul mi-a introdus un fir cu o camera la capat putin in nas si mi-a spus ca nu sunt probleme la sinusuri, ca am o usoara deviatie de sept. S-a uitat si in gat si a precizat ca am gatul foarte iritat si mi-a pus diagnosticul de rinita alergica. Mi-a dat tratment cu apa de gura Ossidenta, picaturi de nas Nazomer, supliment alimentar Baraka, pastile Levocetirizina Actavis si pastile Trachisan. Nu am observat nicio schimbare. Mi-a zis ca toate acestea se intampla in primul rand de la fumat si in al 2-lea rand de la usoara deviatie de sept si mi-a dat tratament pentru alergie. M-a trimis si la un exudat care a precizat ca nu se afla niciun microb in gat. Imi este greu sa cred ca tot ce a spus, mai ales pentru faptul ca am cheltuit o gramada de bani si nu s-a intamplat nimic. In prezent am facut o viroza la plamani si tusea este groaznica. Nu stiu ce sa mai fac, n-am fost niciodata atat de bolnava. Intentionez sa ma duc la homeopat luna aceasta. Imi este frica sa nu fie cancer in gat pentru ca intruchipeaza toate simptomele. In cazul in care sunteti persoane specializate pe domeniu sau ati mai avut o astfel de experienta, va rog frumos sa lasati o parere.

Va multumesc pentru timpul acordat!
0

#2 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 09 August 2010 - 02:05 AM

Nu sunt medic. Cand am probleme cu amigdalele de obicei le rezolv cu Augmentin.
0

#3 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 09 August 2010 - 02:18 AM

Am luat si Augmentin, Eficef si Cefalexin fara niciun folos :) Sunt plina de antibiotice crede-ma ...
0

#4 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 August 2010 - 02:19 AM

Zinnat ?
0

#5 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 09 August 2010 - 02:25 AM

Nu ... nu stiu ce este dar daca este antibiotic nu mai vreau sa mai aud :)
0

#6 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 August 2010 - 02:31 AM

E un antibiotic mai puternic decat Augmentin. Sper ca nu mai fumezi. Si sper sa gasesti un doctor competent, desi personal am oroare de ei, ii vad ca pe un fel de loterie.
0

#7 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 09 August 2010 - 05:02 AM

Acum cateva ore am aruncat tigarile pe geam ... dar problema tot trebuie rezolvata :|
0

#8 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 August 2010 - 06:37 AM

Nu arunca tigarile pe geam - inceteaza sa mai fumezi, macar pana te faci bine. Imi pare rau ca mai mult decat am zis deja nu am ce sa zic. Nu ma pricep. Sper sa gasesti un medic competent :roll:
0

#9 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 09 August 2010 - 09:53 AM

Atata vreme cat o sa tusesti, o sa ai si gatul iritat. Pentru tuse ce ti-au dat sau ce ti-au zis, de unde provine?

#10 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 09 August 2010 - 11:03 AM

Mi-au zis ca 1 la mana din cauza tigarilor si 2 la mana de la usoara deviatie de sept ca cica respir greu si mi se usuca gatul.

Acum nu incerc sa vin in apararea tigarilor sau sa zic ca n-au nicio treaba, in niciun caz, dar totusi ... fumez un pachet de tigari 2-3 zile, slimsuri de 3 ani. Deci nu pot sa cred ceea ce imi zice. Mama imi zicea de acasa sa nu ii zic ca fumez ca in lipsa de alte idei, da vina pe fumat. Insa m-am gandit ca totusi e un factor important si trebuie sa stie doctorul ca fumez.

Acum doar ce m-am intors de la medicul de familie care mi-a dat tratament pentru raceala la plamani (amoxacilina) si vroia sa imi dea mai nou si nu stiu ce injectii pentru amigdale, dupa tone de antibiotice pe care le-am ingerat in vederea rezolvarii acestei probleme (la sfatul dansei).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Limba ''paroasa"
o problema cu limba va rog ajutor