De ce se apuca oamenii de droguri ?
Scris 08 August 2010 - 06:35 PM
Eu sunt fumator - m-am apucat prin clasa a 9-a ca mi se parea mie ca sunt mai interesant daca fumez, plus probabil influenta de la tata (si el fumator). De atunci si pana acum am zis de atatea ori sa ma las incat am ajuns la concluzia ca nu ma mai las. Acum zic clar ca nu ma las si ca imi place sa fumez, de ce ? Pentru senzatia aia de calmare pe care o da, din obisnuinta, dracu' stie, cert este ca eu nu mai mint ca ma las sau ca nu imi place.
Drogurile nu m-au interesat niciodata, am fumat in cateva randuri marijuana si nu mi-a cauzat nicio senzatie placuta, doar ameteala si eventual, voma.
De ce se apuca oamenii de droguri ? De ce multi privesc asta ca pe o cruce pe care o duc cu un fel de mandrie ciudata in spinare ? De ce unii au tupeul sa afirme ca se lasa, si fac asta destul de des ?
Drogurile nu m-au interesat niciodata, am fumat in cateva randuri marijuana si nu mi-a cauzat nicio senzatie placuta, doar ameteala si eventual, voma.
De ce se apuca oamenii de droguri ? De ce multi privesc asta ca pe o cruce pe care o duc cu un fel de mandrie ciudata in spinare ? De ce unii au tupeul sa afirme ca se lasa, si fac asta destul de des ?
Scris 08 August 2010 - 06:37 PM
Eu nu m-am apucat decat de cafea. 
Cred ca consumul de droguri este un viciu. Cel mai probabil orice viciu vine ca sa compenseze ceva, mai precis lipsa a ceva. Pam-pam!
Cred ca consumul de droguri este un viciu. Cel mai probabil orice viciu vine ca sa compenseze ceva, mai precis lipsa a ceva. Pam-pam!
Scris 08 August 2010 - 08:10 PM
Poate vor sa moara mai repede, de cate ori am auzit: "si ce ma tu vrei sa traiesti 100 de ani?" si ei, nici la 20 de ani zici ca-s pe moarte.
Scris 11 December 2011 - 09:49 PM
Droguri de mare risc - heroina, cocaina.
Intre timp mi-am cam gasit raspunsul la intrebarea asta, d-aia n-am mai zis nimic.
Intre timp mi-am cam gasit raspunsul la intrebarea asta, d-aia n-am mai zis nimic.
Scris 11 December 2011 - 09:50 PM
Decat droguri mai bine un glont in cap. Fumezi, esti prostovan, dai banii pe fum, bei alcool, iar esti prostovan, imbogatesti patronii de baruri. Plus faci viata un infern celor din jur. Asa ca glontul in cap sau zborul de la etajul 10.
Scris 11 December 2011 - 09:53 PM
Si daca traiesti in negare, doar pentru a nu fi blamat de catre opinia publica, ce esti?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Relatia cu Socrii | Florian_L | 28 | 6.959 |
|
Iubire...dorinta...indragostire...sexualitate
|
Cleric Preston | 157 | 13.393 |
|
Terapeutica bolilor spirituale | Costty | 44 | 11.222 |