Departe de mine sa-i fac campanie...oricum mai este mult pana la alegeri...dar la cat de lame este oferta , Cernea macar mai are niste idealuri...(chiar daca unele sunt utopie)...si nu e corupt pana-n maduva ca restul.
Remus Cernea, un candidat interesant discutii despre ideile si politicile lui
Scris 07 August 2010 - 10:13 PM
Nu inca. Dar daca va urma trendul partidului din care face parte, va fi.
Scris 08 August 2010 - 12:12 AM
18tillIdie, la Aug 7 2010, 02:08 PM, a spus:
Mai mult, pot spune ca am facut campanie serioasa pentru el, fara sa fiu in vreun fel apropiat lui sau partidului pe care-l reprezinta.
18tillIdie, la Aug 7 2010, 08:09 PM, a spus:
Departe de mine sa-i fac campanie...oricum mai este mult pana la alegeri...dar la cat de lame este oferta , Cernea macar mai are niste idealuri...(chiar daca unele sunt utopie)...si nu e corupt pana-n maduva ca restul.
De ce iti tot justifici preferintele si opiniile? N-ai suficienta incredere de sine ca sa-si sustii o opinie politica proprie si de-aia te ajuti de proptele?
Tina', la Aug 7 2010, 07:35 PM, a spus:
Ce-l face pe Remus Cernea sa aiba calitati de lider?
Poti sa definesti ce intelegi tu prin "calitati de lider"?
Scris 08 August 2010 - 12:14 AM
Nu tin neaparat. Am pus intrebarea in urma unei postari dinaintea mea, nu asa la modul general.
Remus Cernea si Partidul Verde e un subiect despre care nu mai am nimic de zis. Le doresc succes la jocurile pe care le practica. Le-a mers destul de..interesant in 2008 la locale. Ma rog.. aspecte de culise.
Remus Cernea si Partidul Verde e un subiect despre care nu mai am nimic de zis. Le doresc succes la jocurile pe care le practica. Le-a mers destul de..interesant in 2008 la locale. Ma rog.. aspecte de culise.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Capitalismul in faliment? Ce ne asteapta? | _Undying_ | 34 | 3.269 |
|
Legea 18 - a venitului ilicit
sunteti de acord cu reintroducerea legii 18 |
Revolutie2122 | 17 | 6.230 |
|
USL noua alianta | marinaru | 20 | 4.966 |
|
Tratatul de la Lisabona | Kahila | 110 | 29.574 |
|
Foamea de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, mit sau realitate? | bostes | 246 | 35.894 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS