O eventuala reintroducere a pedepsei cu moartea Chestionar: ati fi de acord, daca, prin absurd, s-ar pune problema ei
Scris 30 December 2005 - 09:34 PM
Stau si ma crucesc uitandu-ma la stirile de la TV ce crime oribile au loc in ultima perioada in Romania, iar ce doare mai tare e ca victime cad si fetite nevinovate, sunt omorate cu bestialitate de catre unii care, cateodata, sunt lasati in libertate din "erori judiciare". Ultimul caz a fost de 2 zile cand a fost gasita Larisa, fata data disparuta, intr-o ghena de gunoi, omorata de un individ care mai agresase sexual inainte 2 persoane. M-a impresionat, in acelasi mod, crima impotriva intregii familii Ion, cand fetita lor a fost ingropata de vie alaturi de parintii ei, inca purtand uniforma scolara. Oare asemenea viermi ai societatii merita sa traiasca dupa asemenea fapte oribile ?
Scris 30 December 2005 - 10:14 PM
am votat de acord insa eu totusi parca nu i-as omora. Ar scapa prea ieftin. Da' nici nu va spun ce le-as face ca nu mai dormiti la noapte.
Scris 30 December 2005 - 10:25 PM
spider, la Dec 30 2005, 03:14 PM, a spus:
am votat de acord insa eu totusi parca nu i-as omora. Ar scapa prea ieftin. Da' nici nu va spun ce le-as face ca nu mai dormiti la noapte.
Sunt perfect de acord cu tine, spider, n-am vrut sa scriu exact ce gandesc, am tinut cont ca suntem la capitolul "Legislatie" si ma gandeam la ceva legat de asta
Scris 30 December 2005 - 10:27 PM
da!!si eu am votat ca da!!cu toate ca...ar scapa prea ushor!!unii dintre ei!!
Scris 30 December 2005 - 10:32 PM
ioi Doamne!!!! DORO si canalul ala ar fi mizilic pe langa ce imi trece mie prin cap acum. Cross my heart!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De domeniul auto... | Dodo03 | 1 | 1.817 |
|
Unde se trage linia intre ce este legal si ce este ilegal in sistemele MLM? | CavalerulJedi | 3 | 1.456 |
|
Un notar ieftin in Bucuresti | marinaru | 6 | 9.533 |
|
chiar e posibil asa ceva? | missby | 4 | 2.259 |
|
indemnizatie C.M.
Am fost internat 8 zile,perioada in care am fost operat;apoi 14 zileCM |
dannyel_3001 | 3 | 3.082 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS