pentru a vedea ce driver video imi trebuie...pt ca cd-ul s-a cam pierdut ! am luat acel driver video si degeaba...se misca extrem de urat si nu exagerez chiar deloc cand spun ca vad orice film in poze .
Pagina 1 din 1
Problema driveru video
Scris 06 August 2010 - 11:20 PM
Sal ! am o problema cu driverul asta video ! pentru calculatoru meu am nevoie de NVIDIA GeForce3 MX 4000 ! l-am luat de pe net am instalat dar totusi nu merge...pe youtube se misca videoul in poze..totul foarte greu stie cineva cauza?aa si am 256mb RAM dar nu cred ca cu 256 mb ram nu ma pot uita nici pe youtube ! spun ca-mi trebuie Nvidia GeForce3 MX 4000 deoarece un vecin mi-a zis sa ma uit aici :
pentru a vedea ce driver video imi trebuie...pt ca cd-ul s-a cam pierdut ! am luat acel driver video si degeaba...se misca extrem de urat si nu exagerez chiar deloc cand spun ca vad orice film in poze .
Scris 09 August 2010 - 10:23 PM
Driverul tau e instalat conform imaginii atasate. Dupa numele placii video eu zic ca e prea veche placa video, ar trebui sa-ti iei una mai buna, dar inainte de toate astea fa un update la Adobe Flash Player, sau incearca si cu alt browser, gen Google Chrome.
Scris 10 August 2010 - 09:50 PM
La 256MB RAM, nici nu e de mirare ca se misca vai de el cu toate prostiile deschise. Pe asa sistem as trece pe Linux...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nero
Cine foloseste! |
Andreyvrj | 5 | 5.700 |
|
Probleme cu P.C! | Exoboy | 1 | 949 |
|