Sari la conținut
Forum Roportal
Pina Colada

Partitii problematice

Postări Recomandate

Salut!

 

Am in brate un laptop Acer cu procesor Intel® Core2 T5250 la 1.5 GHz, care avea instalat Windows 7, si nu mai pornea decat in Safe Mode. Ideea era sa salvez datele de pe C (hdd-ul fiind impartit in 3 partitii, C-ul, cu sistemul de operare si cateva date downloadate, D-ul, care era liber, si E-ul, cu restul datelor). Am mutat tot ce era de mutat pe D, si m-am apucat sa reinstalez Windows 7. Am sters C-ul, insa cand am vrut sa repartitionez spatiul respectiv, nu a mai mers. Asa ca am instalat Windows 7 pe D, cu gandul ca o sa partitionez C-ul cu Partition Magic si o sa rezolv toate problemele. Mare greseala. Dupa instalare, pornesc calculatorul, toate bune si frumoase, numai ca singura partitie vizibila era D-ul, si acolo puteam sa vad doar fisierele de Windows, nu si datele pe care le copiasem de pe C. Mi-am zis ca e din cauza Windows 7, asa ca am instalat pe C XP cu SP3 (da, am putut repartitiona spatiul respectiv, trebuia sa ma gandesc sa folosesc XP-ul de la bun inceput). Acum sunt vizibile toate cele 3 partitii, insa am doua probleme:

 

1. Inca nu pot vedea datele pe care le-am copiat de pe C pe D. Desi la Properties imi arata doar 30 GB liberi din 50, nu pot gasi nimic pe langa fisierele de windows.

 

2. Dupa ce am instalat XP-ul, literele partitiilor s-au modificat astfel: E -> C, D -> E, C->D.

 

Intrebarea mea este cum pot sa recuperez datele de pe D (respectiv E, in momentul de fata), si cum pot schimba din nou literele partitiilor asa cum ar trebui sa fie by default.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×